Σελίδες

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Dr. Mylo Canderian, Ph.D. «Γενοκτονικός Παγκοσμιοποιητής»

Πόσο καιρό έχουν να ζήσουν οι εκκολαπτόμενοι;

Του Στίβεν Φίσμαν

Επέβαλα αυτήν την ερώτηση σε έναν φίλο μου, τον Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [γεννημένος Μήλος Ισκαντεριανός, Κέρκυρα, Ελλάδα, 1938], ο οποίος ανέπτυξε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το οξείδιο του γραφενίου για χρήση ως αιματολογικό βιοόπλο το 2015.

Με πλήρη διαφάνεια, ο Δρ. Canderian είναι αυτό που θα ονόμαζα «Γενοκτονικός Παγκοσμιοποιητής», ο οποίος ακολουθεί την Πρόταση Δέκα των Κατευθυντήριων Λίθων της Γεωργίας, η οποία συζητείται πολύ σπάνια, δηλώνοντας «Μην είσαι Καρκίνος στη Γη. Αφήστε χώρο για τη φύση."

Ο Δρ. Canderian είναι Ιατρικός Συνεργάτης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και υποστηρίζει επίσης πολύ τον Klaus Schwab και τη «Μεγάλη Επαναφορά», εισάγοντας ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα που αποτελεί δευτερεύοντα στόχο του ΠΟΥ για το 2022.

Ο Δρ Canderian είναι της γνώμης ότι το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι «άχρηστοι τρώγοι» που πρέπει να υποβληθούν σε ευθανασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οπότε, ρώτησα τον Mylo, «Πώς μπορούν οι «εμβολιασμένοι» να γνωρίζουν με βεβαιότητα πόσο καιρό θα πρέπει να ζήσουν από τη στιγμή που τους έχουν χτυπήσει;»

«Υπάρχει ένας μέγιστος κύκλος δέκα ετών από την ένεση μέχρι το τέλος του κύκλου», [ή θάνατο], εξήγησε. "Και είναι εξαιρετικά εύκολο να προσδιοριστεί."

Είπε ότι οποιοσδήποτε αιματολόγος μπορεί να δει,

ένα "ενοφθαλμισμένο" με την Εξουσιοδότηση Πειραματικής Χρήσης Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon] που έχει 20% αλλοίωση του οξειδίου του γραφενίου στο αίμα του, εκτός οποιωνδήποτε άλλων κριτηρίων εισαγωγής, θα ζήσει για 8 χρόνια. [10 χρόνια λιγότερο 20%].

Δύο Jabs, με 70% αλλοίωση του οξειδίου του γραφενίου δεν θα ζήσουν περισσότερο από 3 χρόνια. [10 χρόνια λιγότερο 70%].

Το οξείδιο του γραφενίου, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι το συστατικό των πρωτεϊνών και των πριόντων ακίδων του Messenger RNA, το οποίο βρίσκεται σε πόλεμο με την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και το αίμα για οξυγόνο.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα σφουγγάρι οξυγόνου που στερεί από το σώμα το απαραίτητο οξυγόνο και προκαλεί πολλές επιπλοκές, όπως αλλά δεν περιορίζονται σε αναφυλακτικό σοκ, τοξική πήξη του αίματος, θανατηφόρα παράλυση των πνευμόνων, καρκίνο του μιτοχονδρίου και καρκίνο του ενδοθηλίου.

Η άποψη του Dr. Mylo Canderian είναι περίπου η ίδια με την άποψη του Klaus Schwab, του Bill Gates και του CEO της Big Pharma: ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Ρώτησα τον Mylo ποια είναι η επίδραση της δεύτερης και της τρίτης βολής και των ενισχυτών και πώς αυτό αλλάζει τον πίνακα στο τέλος του κύκλου.

Ο Mylo απάντησε: «Είναι όλα μετρήσιμα μέσω αιματολογικού ελέγχου. Όσο περισσότερες βολές και ενισχυτικά κάνουν οι ηλίθιοι, τόσο χειρότερο θα φαίνεται το αίμα τους στο μικροσκόπιο και τόσο πιο γρήγορα θα μετατραπούν σε λίπασμα».

Τέλος, τον ρώτησα πώς η συνωμοσία για τη δολοφονία τόσων δισεκατομμυρίων ανθρώπων μπορούσε να κρατηθεί τόσο μυστική από μια τέτοια ομάδα ελίτ.

Η απάντησή του ήταν: «Δεν ξέρεις πολλά για τον Τεκτονισμό, έτσι, Στιβ;»

Και εκεί το έχετε.

https://jamesfetzer.org

Αυτή είναι η ιστοσελίδα του Στήβεν Φισμαν και δεν αφήνει να την ανοίξουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;