Σελίδες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΟΔΙΣΜΟΥ

 

Επειδή πολλά ειπώθηκαν..

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ", ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" - ΨΕΥΤΟ"ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ"..

(Όποιος από αυτούς δεν είναι διατεθειμένος να απαντήσει σοβαρά - αν βέβαια μπορεί.. - ΚΑΙ ΣΤΑ 10 παρακάτω σημεία, να μην γράψει κανένα σχόλιο στην ανάρτηση)..

1. Ο Αντετοκούμπο όχι μόνο δεν είναι Έλληνας στο Γένος, αλλά ο ίδιος έχει δηλώσει πολλάκις ότι πρώτα - ή μόνο (άλλες φορές έχει πει το ένα κι άλλες φορές το άλλο) - ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ (εθνικά, αλλά και συνειδησιακά).

Πώς γίνεται όταν το λέει ο Αντετοκούμπο να είναι λογική παραδοχή, ενώ όταν το επισημαίνουμε εμείς να είμαστε "ακροδεξιοί" και "ρατσιστές";;..

2. Οι γονείς τού Αντετοκούμπο ήρθαν το 1994 στην Ελλάδα ως ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες, όπως και πολλοί άλλοι αλλοεθνείς (υπενθυμίζω ότι η λαθρομετανάστευση ξεκίνησε το 1990).

Και ΔΕΝ εφαρμόστηκε ο νόμος με βάση τον οποίο έπρεπε να απελαθούν (καθώς δεν ήταν πρόσφυγες).

Όπως έπρεπε να έχουν απελαθεί και οι 1.000.000 Αλβανοί που ήρθαν ως λαθρομετανάστες (η Αλβανία δεν είχε πόλεμο), καθώς και όλοι οι συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια αλλοδαποί (και μουσουλμάνοι..) που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα από το 1990 μέχρι σήμερα.

3. Η "νομιμοποίηση" όλων αυτών των λαθρομεταναστών - αντί τής ΑΠΕΛΑΣΗΣ που επιβάλλει ο ΝΟΜΟΣ (όχι κάποια δήθεν "ακροδεξιά") - η οποία ("νομιμοποίηση") υλοποιείται σταδιακά, αλλοιώνοντας δομικά την πληθυσμιακή και εθνική σύσταση τής πατρίδας μας, ΔΕΝ είναι αποδεκτή από όσους Έλληνες διαθέτουν συνείδηση εθνική και λογική.

4. Να μην ξεχνούμε ότι στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες που "νομιμοποιούνται", το ανθελληνικό κράτος των προδοτικών και ξενόδουλων "ηγεσιών" παραχωρεί "ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" (ούτε καν υπηκοότητα)!

Ιθαγένεια = Ιθύς + Γένος!

(Απευθείας από το ίδιο Γένος).

Δηλαδή ο κάθε Πακιστανός, Σομαλός, Μαροκινός κλπ θεωρείται ως "Έλληνας" στο Γένος!.. 

5. Τα μαθηματικά μοντέλα δείχνουν ότι με βάση τον αριθμό των υπαρχόντων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τούς ρυθμούς που συνεχίζουν να έρχονται κι άλλοι, αλλά και με δεδομένη την δραματική ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ των Ελλήνων (που καμία κυβέρνηση των τελευταίων 30 ετών ΔΕΝ αντιμετώπισε αποτελεσματικά, κάτι που αποτελεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ από μόνο του), στην Ελλάδα τού 2070 θα ζουν περίπου 7.000.000 αλλοεθνείς μουσουλμάνοι και περίπου 6.000.000 Έλληνες (και αυτοί με ασθενική εθνική ταυτότητα)..

ΔΕΝ θα υπάρχει στην ουσία Ελλάδα και ελληνικό έθνος σε μερικές δεκαετίες..

6. Ο Αντετοκούμπο, λόγω τής λάμψης του ως εξαιρετικός αθλητής τού NBA, τής τεράστιας αναγνωρισιμότητάς του, και τής επιρροής που ασκεί στην ελληνική κοινωνία και ειδικά στη νεολαία, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (πολιτικό, μιντιακό) ΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ - ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!

Όποιος διατυπώνει (το αυταπόδεικτο) ότι ο Αντετοκούμπο δεν είναι Έλληνας, αμέσως είναι "ρατσιστής" και "ακροδεξιός"..

Άρα, όποιος τονίζει πως δεν είναι Έλληνας και ο λαθρομετανάστης Πακιστανός, Αφγανός κλπ που "νομιμοποιούνται", είναι επίσης "ακροδεξιός" και "ρατσιστής"..

Συνεπώς, όποιος αντιδρά συνολικά στην μαζική ισλαμική λαθρομετανάστευση είναι δήθεν "ρατσιστής", "ακροδεξιός" και "ξενοφοβικός"!..

Κατανοητή η ύπουλη ΑΝΑΓΩΓΗ με την οποία χειραγωγείται η λαϊκή μάζα (και στο συγκεκριμένο θέμα);..

7. Όσους και όσες υποστηρίζουν ότι ο Αντετοκούμπο είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, από τούς υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, τούς απαντώ:

Το σύστημα μόνο έτσι δεν το διαχειρίζεται.

Το ακριβώς αντίστροφο ισχύει, και το εξήγησα παραπάνω.

Επίσης, είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ (και σίγουρα όχι πατριωτισμός) να διαχωρίζετε τον Αντετοκούμπο από τούς υπόλοιπους λαθρομετανάστες επειδή είναι αστέρας τού NBA!

Δηλαδή αν δεν ήταν, θα είχατε άλλη θέση;

Θα παραδεχόσασταν ότι δεν είναι Έλληνας;..

Και συμπληρώνω:

Εάν αποδέχεστε πως ο Αντετοκούμπο είναι Έλληνας, τότε πρέπει να δεχθείτε ότι και ο κάθε Πακιστανός που ήρθε παράνομα στη χώρα, είναι Έλληνας μόλις πάρει την "ιθαγένεια"..

Αλλά και όλοι όσοι λαθρομετανάστες εισέλθουν στο μέλλον, και "νομιμοποιηθούν"!

8. Υπογραμμίζω ότι ΔΕΝ έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο Γιάννη (Ούγκο, το νιγηριανό του όνομα) Αντετοκούμπο.

Παρά το γεγονός ότι σε κάποια συνέντευξή του είχε μιλήσει με αχαριστία για τούς Έλληνες, περιγράφοντας μια δήθεν "ρατσιστική" Ελλάδα..

ΔΕΝ πρόκειται για την μεμονωμένη δική του περίπτωση, αλλά για προσέγγισή μας ολιστική όσον αφορά την μαζική παράνομη μετανάστευση.

Ο Αντετοκούμπο είναι συμπαθής, αγωνιστής και ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να προοδεύει.

Τον θεωρούμε φιλέλληνα, αλλά όχι Έλληνα.

Διότι ΔΕΝ είναι Έλληνας (δεν μάς απασχολεί το χρώμα του, το ίδιο λέμε και για λευκούς αλλοεθνείς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα).

ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ - ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ!

Στοχος, η υλοποίηση τού οποίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη..

Και τον οποίο ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ νεοταξικό σκοπό μόνο ηλίθιοι, ή ιδεοληπτικά δογματικοί διεθνιστές, ή πολιτικά αδαείς και αδιάφοροι, ή κυνικοί συμφεροντολόγοι, δεν αντιλαμβάνονται ή εθελοτυφλούν..

9. Εκείνοι που σήμερα προβάλουν την "πρόοδο" και τον "ανθρωπισμό" ως ψευτοεπιχειρήματα και προσχήματα για την αποδοχή τής "ελληνικότητας" Αντετοκούμπο, είναι οι ίδιοι που στηρίζουν την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ατζέντα τής Παγκοσμιοποίησης σε όλους τούς τομείς τής ζωής μας (εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό).

10. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΩΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ.

(Αναφέρομαι και στην αθλητική διάσταση, όμως η αντίθεση στον εν λόγω ορισμό έχει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την εθνική / πολιτική διάσταση που ήδη τεκμηρίωσα αναλυτικά).

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, Ή ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 8η ΘΕΣΗ.

Ο Αντετοκούμπο ΔΕΝ είναι αυτή τη στιγμή ολυμπιονίκης!

Αυτός λοιπόν ο ηθικός και λογικός ΚΑΝΟΝΑΣ έσπασε!

Όχι για να τιμηθεί ο μπασκετμπολίστας Αντετοκούμπο (θα μπορούσε να συμβεί σε άλλη συγκυρία), αλλά για να εξυπηρετηθεί ο συστημικός στόχος που ανέπτυξα με κάθε λεπτομέρεια στα προηγούμενα 9 σημεία...

Θανάσης Γκόρδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;