Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ !!

Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ από τις 736.800 δόσεις που διέθεταν τα εμβολιαστικά κέντρα πριν λίγες ημέρες, έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο οι 85.5000 δόσεις. Λόγος γι αυτήν την “εγκράτεια” δεν υπάρχει διότι ήδη μέσα στην εβδομάδα αναμένονται κι άλλες ποσότητες από την συγκεκριμένη εταιρεία ενώ το γερμανικό υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι συνολικά μέχρι την 1η Απριλίου αναμένονται 5,6 εκ. δόσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το εμβόλιο αμφισβητείται στη Γερμανία.Αυτό οφείλεται στο ότι η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών STIKO συνέστησε τη χορήγησή του σε ηλικίες από 18 μέχρι 64 χρόνων, θεωρώντας ότι δεν διαθέτει επαρκή στοιχεία για την αποτελεσματικότητά του σε μεγαλύτερες ηλικίες. Τη γερμανική στάση ακολούθησαν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.(NAI E!!!!!!!) Εκτός αυτού κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι δεν είναι αποτελεσματικό κατά της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη βάση μιας έρευνας μικρής κλίμακας. 

KAI O ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ 

Πριν λίγο καιρό μάλιστα ο υπουργός Υγείας της χώρας είχε δηλώσει ότι σταματά τη χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου, το οποίο και έδωσε σε χώρες της Αφρικανικής Ένωσης. 

Υπάρχει ένας ακόμη λόγος που το εμβόλιο της AstraZeneca μπήκε στο στόχαστρο και έχει να κάνει με τις παρενέργειές του. Σε ορισμένες περιοχές της Σουηδίας σταμάτησε προσωρινά η χορήγησή του καθώς ένας στους 4 εμβολιασμένους αντιμετώπισε προβλήματα.

ΚΑΙ ΧΘΕΣ 

Η μία μετά την άλλη χώρες της Ε.Ε. αναστέλλουν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19, μετά τις αναφορές για περιστατικά θρόμβωσης σε άτομα που εμβολιάστηκαν με τη συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίου, απ' την οποία έχει λάβει εμβόλια και η χώρα μας.

Τελευταία η Ιταλία ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι με απόφαση της εθνικής υπηρεσίας φαρμάκων (Aifa) σταματά «προληπτικά» τη χρήση των εμβολίων της παρτίδας ABV2856, με αφορμή κάποιες «σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες».

Ανάμεσα σε αυτές, όπως μεταδίδει η La Stampa, είναι δύο περιπτώσεις θανάτου που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Σικελία. Πρόκειται για ένα 43χρονο αξιωματικό του Ναυτικού που πέθανε από καρδιακή προσβολή, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του, και για ένα επιθεωρητή της αστυνομίας. Ήδη για τον θάνατο του πρώτου η εισαγγελια στις Σιρακούσες έχει ξεκινήσει έρευνα μετά τη μήνυση της οικογενείας του και η αυτοψία αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ο 50χρονος αστυνομικός, ο οποίος πέθανε το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο της Κατάνια από θρόμβωση, είχε κάνει το εμβόλιο 18 ημέρες νωρίτερα και ήδη από τις πρώτες ώρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε άρρωστος, αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Νωρίτερα σήμερα σκανδιναβικές χώρες ανακοίνωσαν επίσης ότι αναστέλλουν προσωρινά τη χορήγηση του εν λόγω εμβολίου. «Στη Νορβηγία κάνουμε μια παύση των εμβολιασμών με AstraZeneca», δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ο Γκέιρ Μπούχολμ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Περιμένουμε πληροφορίες για να δούμε αν υπάρχει σχέση ανάμεσα στον εμβολιασμό κι αυτό το περιστατικό αιματικών θρόμβων».

Προηγήθηκε η σχετική ανακοίνωση της Δανίας, με τη δανική εθνική υγειονομική αρχή να κάνει γνωστό ότι η αναστολή στη χορήγηση του εν λόγω εμβολίου λαμβάνει χώρα «έπειτα από αναφορές σοβαρών περιπτώσεων σχηματισμού θρόμβων στο αίμα σε άτομα που είχαν εμβολιασθεί με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19», υπογραμμίζοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε συμπέρασμα για την ύπαρξη σχέσης ανάμεσα στο εμβόλιο και τους θρόμβους».

Οι δανικές αρχές δεν έκαναν γνωστό πόσες αναφορές για δημιουργία θρόμβων υπήρξαν.

Το Reuters σημειώνει πως η Αυστρία σταμάτησε τη χρήση μιας παρτίδας εμβολίων της AstraZeneca για όσο διάστημα θα διερευνά έναν θάνατο από θρομβωτικές διαταραχές και μια πνευμονική εμβολή.

ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ;;; 

ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!

Τη Δευτέρα η Αυστρία ανακοίνωσε πως σταματά τη χορήγηση μιας παρτίδας εμβολίων της AstraZeneca μετά τον θάνατο μιας 49χρονης νοσηλεύτριας, η οποία υπέκυψε εξαιτίας «σοβαρών θρομβωτικών διαταραχών» μερικές ημέρες αφού εμβολιάσθηκε με αυτό το εμβόλιο.

Στη συνέχεια άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία και το Λουξεμβούργο ανέστειλαν τους εμβολιασμούς με δόσεις που προέρχονταν απ' αυτή την παρτίδα, η οποία έχει παραδοθεί σε 17 χώρες και περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο εμβόλια.

Τον ίδιο δρόμο φέρεται να ακολουθεί και η Ισλανδία σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa.

Το ιταλικό πρακτορείο αναφέρει ότι από τη συγκεκριμένη παρτίδα έχουν λάβει εμβόλια η Δανία, η Αυστρία, η Εσθονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Λετονία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Γαλλία, η ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Μάλτα, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Ισπανία και η Ελβετία.

ΟΙ FAN ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ)

https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/285249_ennea-hores-stamatoyn-prosorina-ti-horigisi-toy-embolioy-tis-astrazeneca



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;