Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RNA ΤΩΝ ΝΑΝΟΕΜΒΟΛΙΩΝ

 


Κατευθυντήριοι λίθοι της Τζώρτζια

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ.

Δεν ενδιαφέρονται να εμβολιάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό… γιατί δεν το χρειάζονται επίσης!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να εμβολιάσουν το 30% της ανθρωπότητας (2,5 δισεκατομμύρια) και ο χρόνος θα κάνει τα υπόλοιπα.
Με την τεχνολογία RNA και τα νανοσωματίδια, οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από το εμβόλιο θα μολύνουν άλλους (μέσω σωματικών υγρών: σάλιου, αίματος και σεξουαλικών εκκρίσεων).
Αυτό σημαίνει ότι στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, η περισσότερη ανθρωπότητα (ίσως η πλειοψηφία) θα μολυνθεί από αυτό το θανατηφόρο δηλητήριο RNA και τα νανοσωματίδια (χάρη στις φυσικές ανταλλαγές που κάνουν οι άνθρωποι μεταξύ τους)!
Μόνο εκείνοι που ήταν προσεκτικοί (στους 3 φυσικούς φορείς μετάδοσης που προαναφέρθηκαν) ή γνωρίζουν πώς να εξαλείψουν την τοξικότητα από το σώμα τους αποτελεσματικά μέσω ενέργειας, αναπνοής, εστίασης και άλλων τεχνικών θα επιζήσουν.
Με τους μαζικούς εμβολιασμούς ξεκίνησαν την εξάλειψη του 95% της ανθρωπότητας (για να κρατήσουν μόνο 500 εκατομμύρια ανθρώπους, όπως αναφέρουν στις Κατευθυντήριες Στήλες της Τζώρτζια).
Θα μας κρατήσουν κλειδωμένους / στερημένους και μετά θα "απελευθερώσουν" τον κόσμο που θα ξεσαλώσει στις επαφές κάθε είδους για να ολοκληρώσουμε μόνοι μας τη δουλειά τους για αυτούς!
Αυτό είναι το σχέδιο.

Μεταφραση Παναγιώτης Μπαρούνης
Κειμενο Jerry Sargeant




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;