Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

The Daltons Of Kinaidovoulion

 

Πικαντικες λεπτομερειες που δεν γνωριζετε για τους 300 εφιαλτες σας:

1. και οι 300 μαζι, δεν μπορουν να λυσουν, ουτε σταυρολεξο. 

2. Οι μισοι φορανε καλτσες απο διαφορετικα ζευγαρια και καποιοι φορανε σκαρπινι χωρις καλτσα. Υπαρχουν και οι γραφικες του υπαρκτου, που φορανε αρχαιοελληνικο σανδαλι με τσαντουλα Σανελ.

3. Οι χοντροι φορανε ηλεκτρονικα ρολογια με θερμιδομετρητες, ενω οι πιο  fit , φορανε καθε βδομαδα και διαφορετικο ρολεξ, δωρακι απο το χορηγο τους.

4. Κανεις τους, δεν ξερει την τιμη του εισιτηριου στα ΜΜΕ και το ελαχιστο κομιστρο στα Ταξι.

5. Καμμια 20αρια παππουδια βουλευτες, δεν ξερουν να χρησιμοποιουν.. ουτε υπολογιστη.

6. Στις πολυκατοικιες που διαμενουν, οι περισσοτεροι χρωστανε τα κοινοχρηστα, με τη δικαιολογια οτι ειναι πολυασχολοι, ενω ειναι κοινοι μπαταχτσηδες.

7. Τα δωρα που οι ιδιοι δεχονται, τα δωριζουν σε αλλους ξενους ηγετες και οι ιδιοι, καρπωνονται το κονδυλι αγορας δωρου απο τον προυπολογισμο, ως μετρητα στη τσεπη τους.

8. Υπαρχει μια κρυφη ατζεντουλα με ροζ τηλεφωνα, με εκδιδομενα αγορακια και κοριτσακια, που αλλαζει συνεχεια τσεπες και διπλα στα ονοματα, βαζουν και μικρους σχολιασμους πχ. Κανονι, ναραμου κοκ 

9. Οταν δεν ψηφιζουν ο,τι να'ναι...απλα κοιμουνται στα εδρανα

10. Η πλειοψηφια των βιογραφικων τους...ειναι fake. Ο ενας αντιγραφει το βιογραφικο του αλλου. Ρωτηστε τους να σας πουν το ονομα  του κοσμητορα του Πανεπιστημιου τους και θα σας ρωτησουν..τι ειναι κοσμητορας ?

11. Το καθε κομμα, συντηρει καμμια δεκαρια γραφεια-γιαφκες, περιξ των Εξαρχειων, για τους wanna be βουλευτες που δεν εχουν την οικονομικη επιφανεια να ενοικιασουν οι ιδιοι γραφεια, για τις προεκλογικες τους συγκεντρωσεις. 
Φυσικα τα ενοικια αυτων των κενων γραφειων...τα πληρωνετε εσεις.

Αυτους φοβαστε...τους Νταλτονς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;