Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ξυπνήστε ηλίθιοι

Σήμερα θα σας πω, γιατι τοσος ντορος να συνδεσουν τα ψηφιακα σας πιστοποιητικα, με τα κινητα σας. Το προφανες βεβαια, ειναι για το φακελλωμα και το σκαναρισμα σας.

Πισω απο το προφανες ομως, βρισκεται το RNA σας. Αυτο που η Pfizer το κατεχει με τον εμβολιασμο σας.

Βλεπετε, το RNA είναι ένας Υπερυπολογιστής, πολλαπλασιαστικής ισχύος, που αποθηκευει ασυλληπτα μεγαλο ογκο δεδομενων.

Το 2030, όλα τα κινητά, θα λειτουργούν με το mRNA σας, αφου το RNa ,εχει μια ελικα και ειναι πληρως συμβατο με το ολοκληρωμενο κυκλωμα (τσιπ) ενος κινητου. Το DNA παλι οχι , γιατι αποτελειται απο  2 ελικες...

Για παραδειγμα μια ποσοτητα 100 γρ. RNA θα περιέχει όλες τις πληροφορίες στον κόσμο: πχ. Το αρχείο μιας χωρας μεγεθους σαν τη Γαλλια, θα χωράει σε εναν χαρτοφυλακα.

Ετσι, η ανθρωποτητα θα περάσει από το δυαδικό σύστημα στον Τριπλό κώδικα, ο οποίος θα πολλαπλασιάζει τις σημερινες πιθανότητες (επί 10), στη δύναμη του 39.. 

Τι θα απογινετε λοιπον εσεις?

ΕΣΕΙΣ, θα ειστε δεδομενα προς πωληση : 

Αφου θα εχουν συγκεντρωσει ΟΛΑ σας τα δεδομενα (βιομετρικα, πολιτικα, θρησκευτικα, διατροφικα, επαγγελματικα κοκ) ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ, ο κατοχος σας (PFIZER) θα σας πουλαει ως χαρτοφυλακιο, σε καποια αλλη εταιρια ερευνων, οπως ακριβως κανουν σημερα οι τραπεζες, με τα κοκκινα δανεια.

Θα δειτε λοιπον εταιριες διαχειρισης Ορφανων Ασθενειων (που θα τους ανηκετε στη κυριολεξια), προκειμενου επανω σας να πραγματοποιουνται πειραματα, για το καλο της Ευγονικης.

Στη Κυπρο, ηδη συσταθηκε η πρωτη τετοια εταιρια, διαχειρισης digital slaves, με την επωνυμια World Forum, που οι νομιμοι εκπροσωποι της, μπαινοβγαινουν στη Βουλη, υποβαλλοντας νομοσχεδια προς ψηφιση, σε θεματα βιοΗθικης...

Ξυπνηστε, σας αφανιζουν.... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;