Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Perronne στην βουλή του Λουξεμβούργου

🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉🔉

Να υπενθυμίσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία : πρόεδρος του Οργανισμού των μεταδιδομενων και δημόσιας συμβουλευτικη υγείας, συμβούλεψαν για 15 χρόνια διάφορες κυβερνήσεις για τις επιδημίες, πρόεδρος των υγειονομικων κρίσεις και σύμβουλος εμβολιασμού οσον αφορά την γαλλική πολιτική εμβολιασμού, οπότε δεν είμαι αρνητής των εμβολίων. Μετείχα στον ΠΟΥ χρόνια ειδικός για τα εμβόλια στην Ευρώπη που έχει πιο ευρύτερη έννοια από την ΕΕ διότι συμπεριλαμβάνει την Ρωσία, όλες τις χώρες της κεντρικής Ασίας, την Τουρκία και το Ισραήλ. Αυτό δείχνει την εμπειρία μου για επιδημίες και εμβολιασμούς. Δύο μηνύματα έχω να σας πω για αυτή την κρίση, το ένα για την επιστήμη και το άλλο για την δικαιοσύνη.

Όσον αφορά την επιστήμη, όλες οι αποφάσεις των πολιτικών μας βασίστηκαν σε ειδικούς που, δυστυχώς είναι τώρα δημόσια γνωστό, έχουν προσωπικά συμφέροντα με τις φαρμακοβιομηχανιες όταν παίρνουν κρυφές αποφάσεις χωρίς ούτε μια επιστημονική πηγή. Γνωρίζω προσωπικά των Jean François Delfressi, πρόεδρος του συμβουλίου επιστημόνων της γαλλικής κυβέρνησης. Επικοινώνησα μαζί του και του ζήτησα δημόσια συζήτηση για τα επιχειρήματα του αλλά αρνήθηκε. Δύο χρόνια τωρα δίνω μάχη στα Γαλλικά ΜΜΕ, έγραψα 2 βιβλία για την κρίση αυτή χωρίς κανένας να βγει να με αμφισβητήσει για ο τι αναφέρω δίνοντας τις πηγές μου. Δεν έχω αλλάξει γνώμη παρ όλο που βγαίνουν καθημερινά τα ΜΜΕ και με χαρακτηριζουν συνομοσιολόγος, διότι είναι το μόνο που μπορούν να πουν εφόσον δεν έχουν αλλά επιχειρήματα. Καποθε αποδείξεις είδαν το φως αλλά αποδείχθηκαν ψεύτικες όπως το. Lancet gate, όταν θέλησαν να βγάλουν σκαρτη την χλωρικινη, πλήρωσαν ομάδα και το επιστημονικό περιοδικό. Πιο πρόσφατα είχαμε το pfizergate που αποδείχθηκε ότι μέρος της μελέτης στην οποία βασίστηκε η έγκριση του σκευασματος ήταν ψεύτικη. Στην Γαλλία δεν αναφέρθηκε, εκτός από ένα μικρό άρθρο στο le figaro. Τα συμφέροντα εινσι μεγάλα ή αυτά προέρχονται από τους ειδικούς ή αυτό προέρχεται από τα ΜΜΕ. Και αυτό είναι πλέον δημόσια γνωστό, δεν το λεω εγώ. Η Γαλλική κυβέρνηση, εκτός από τα εκατομμύρια που δίνει κάθε χρόνο στα ΜΜΕ, έδωσε τα τελευταία 2 χρόνια 3 δις ευρώ, ενώ λένε ότι τα ταμεία είναι άδεια. 3 δις ευρώ αντιστοιχούν σε πολλά νοσοκομεία.

Αυτά τα σκευάσματα που ονομάζουν εμβόλια, εγώ που με έλεγαν ειδικό στην Γαλλία , στην Ευρώπη και παγκοσμίως, λέω ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της επιδημίας εφόσον μας έκαναν να πιστέψουμε ότι είναι εμβόλια. Η απόδειξη εινσι τώρα ότι δεν λειτουργούν, δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιου, δεν εμποδίζουν να εμφανιστούν σοβαρά συμπτώματα. Πάνω από 90 %  των ασθενών στις ΜΕΘ εινσι διπλό εμβολιασμένοι. Αυτό είναι απόδειξη ότι δεν μιλάμε για εμβόλια. Οπότε πρέπει να σταματήσουμε αυτη την τρέλα να εμβολιασουμε τους πολίτες για μια ασθένεια που δεν σκοτωνει πλέον σχεδόν καθόλου. Που ειναι οι θάνατοι; φουσκώνουν τους αριθμούς με βάση τα pcr test αυξάνοντας τους κύκλους πέρα από το κανονικό. Άτομα που νοσηλεύονται για κάποια άλλη ασθένεια με τεστ θετικό τους δηλωνουν θάνατο από τον ιό. Αυτό που με σοκάρει ως ειδικός στα εμβόλια ειναι ότι ξέρω ότι χρειάζονται 10 χρονια για να μπορεί να κυκλοφορήσει ένα εμβολιο. Κσι οσον αφορά τις έγκυες χρειάζονται άλλα 10 χρόνια για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Εδώ σε μόνο λίγους μήνες το επιτρέψανε και σε εκείνες. Με σοκάρει η έλλειψη επιστημονικων μελετών για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Όταν το κράτος μιλάει για 3, 4 δόσεις, 5, 6 7...δεν ξέρουμε που βασίστηκαν.... Με σοκάρει που ο ευρωπαϊκός Οργανισμός φαρμάκων, το περασμένο καλοκαίρι, δεν γνώριζε το σύνολο των συστατικών των εμβολίων, κσι όμως επέτρεψαν να χρησιμοποιηθεί. Αυτό που γνωρίζουμε τωρα, βαση επίσημων στοιχείων ειναι ότι τα εμβόλια σκότωσαν 36000 άτομα στην Ευρώπη και 25000 στις ΗΠΑ, η αύξηση θανάτων αθλητών, αύξηση θανάτων από καρκίνο μετά τον εμβολιασμό. Και το πιο ωραίο παράδειγμα ειναι ότι  οι χώρες που ή δεν εμβολιαστηκαν ή σταμάτησαν τον εμβολιασμό, εινσι αυτές όπου δεν υπάρχει πλέον επιδημία π. Χ. η Ινδία.

Όσον αφορά την δικαιοσύνη, θα έλεγα ότι όλα ειναι παράνομα διότι μια έγκριση υπό όρους για την διάθεση στην αγορά είναι εφικτή μόνο και αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος θεραπείας ενώ ξέρουμε ότι υπάρχουν άλλες θεραπείες και με μελετες π.χ. Η Ινδία. Ειμαστε σε δοκιμαδτικη φάση 3 κσι αυτό απαγορεύεται από όλες τις διεθνείς συνθήκες όπως εκείνη της Νυρεμβέργης. Κάθε βουλευτής που ψηφίζει υπέρ της χρήσης των δοκιμαστικών σκευασματων μπορεί να τον καταγγειλουν προσωπικά σε ποινικό διεθνείς δικαστήριο με πολύ βαριά ποινή εφόσον βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Οδόν αφορά τα παιδιά, υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από τα εμβόλια και πλέον ξέρουμε ότι ειναι πιο πολύ όσοι  πεθαίνουν από το εμβόλιο απ όσους πεθαίνουν από τον ιό. Οι θάνατοι από τον ιό είμαι σχεδόν 0. Στο προσωπικό μου περιβάλλον γνωρίζω δυο κοπέλες, η μία 17 χρονών και η αλλη 20 που πέθαναν από κρίση μυοκαρδιτιδα 8 μέρες μετά το εμβόλιο. Στην καριέρα μου δεν γνωρίζω την ύπαρξη τέτοιου θανάτου.

Οπότε δηλώνω ότι είμαι εναντίων αυτών των εμβολίων για τα οποία δεν έχουμε ακόμα σωστή εικόνα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Marie Doukas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;