Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΜΆΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΝΟΕΜΒΟΛΙΑ

Ρικάρντο Ντελκαντο, ιδρυτής και διευθυντής της «Πέμπτης Φάλαγγας»

 Όλα τα e-m-v-o-λια των τεσσάρων γνωστών εταιρειων (της φαιζ.., της αστρ.- Ζ.ν…, της τζον… και της μοντ….) που εξετάστηκαν περιέχουν αποκλειστικά νανοτεχνολογία. 

Βρήκαμε νανορούτερ που εκπέμπουν και διευθύνσεις Mac οι οποίες μπορούν να καταχωρηθούν με ασύρματο bluetooth με την χρήση του κινητού σας μέσω μιας εφαρμογής. 

Βρήκαμε  νανοκεραίες και πλασμονικές κεραίες για την ενίσχυση αυτών των σημάτων. 

Αναγνωρίσαμε και νάνο γέφυρες για την εναλλαγή ρεύματος των codex και κάποιων logic πυλών για κωδικοποίηση νανοεπικοινωνιών πού εκπέμπουν οι εμβολιασμένοι σε απομακρυσμένο διακομιστή. 

Το κύριο υλικό για την επεξεργασία των μικρό δομικών συμπλεγμάτων είναι το οξείδιο του γραφενίου, η παρουσία του οποίου είναι καταλυτική για την αυτοσυναρμολόγηση αυτών των δομικών συμπλεγμάτων. 

Οι κύριοι μηχανισμοί για την απολέπιση του γραφενίου στο σώμα, σε κβαντικά στίγματα γραφενίου, είναι ο φυσικός βιο-υποβιβασμός μέσω του ενζύμου μυελο-υπεροξείδωσης και ο μηχανισμός τεσλαφόρησης που είναι ηλεκτρομαγνητικά πεδία μικροκυμάτων που εκπέμπονται από σήματα κινητού τηλεφώνου με διαφορετικό εύρος συχνοτήτων. 

Το οξείδιο γραφενίου που εγχέεται στο σώμα αποκτά μαγνητικές ιδιότητες σε επαφή με υδρογόνο και ζώντα κύτταρα. 

Για αυτό πολλοί e-m-v-o-λιασμένοι έχουν έντονο μαγνητισμό στο σημείο e-m-v-o-λιασμού και στη συνέχεια στο άνω ηλιακό πλέγμα και το κρανίο.

 Το ανοσοποιητικό μας εντοπίζει το οξείδιο γραφένιου ως παθογόνο. 

Όταν χορηγηθεί με ένεση, έλκεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα, βασικά στη σπονδυλική και τον εγκέφαλό μας, λόγω της υψηλής ηλεκτρικής του αγωγιμότητας.

Στο κεντρικό νευρικό σύστημα προκαλεί ακινησία των άκρων, εγκεφαλικά, παραπληγία και αλλοίωση του νευρικού συστήματος.

Το οξείδιο γραφενίου έχει έναν παράγοντα θρόμβωσης και αυξάνει τη θρομβογένεση και  τον πολλαπλασιασμό θρόμβων.

Η τελική επίπτωση των θρόμβων είναι καρδιαγγειακά ατυχήματα όπως εμβολές, ισχαιμίες, εγκεφαλικά, ανευρύσματα και λοιπά. 

Το οξείδιο γραφένιου έλκεται και από τα ηλεκτρικά όργανα όπως η καρδιά, ειδικά όταν αυξάνεται η καρδιακή δραστηριότητα, άρα και η ηλεκτρική. 

Τότε το οξείδιο γραφενίου στοχεύει την καρδιά με φλεγμονή προκαλώντας μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα. 

Επιπροσθέτως το γραφένιο απορροφά ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το περιβάλλον για να την πολλαπλασιάσει  με επίδραση τρανζίστορ. 

Έτσι προκαλεί μικρές εκπομπές που προκαλούν αρρυθμίες στο καρδιακό μας σύστημα. 

 Έτσι εξηγούνται οι αρρυθμίες σε πολλούς αθλητές όταν έχουν αυξημένη καρδιακή δραστηριότητα. 

Αυτές οι αρρυθμίες προκαλούν λιποθυμία, σκοτοδίνη ή συγκοπή που μπορεί να συνδέονται με απρόσμενο ή ξαφνικό θάνατο. 

Σε μεγάλο μέρος του εμβολιασμένου πληθυσμού προκύπτει απρόσμενος η ξαφνικός θάνατος, όταν είναι κοντά σε πηγές μικροκυμάτων. 

Το γραφένιο έχει την ικανότητα να προκαλεί μετάλλαξιογενέσεις, αλλοιώσεις χρωματοσωμάτων και καρκίνο, οπότε τα άτομα που εμφάνισαν πρόσφατα καρκίνους η νεοπλάσματα μετά τον εμβολιασμό θα εμφανίσουν γρήγορα μία σειρά μεταστάσεων, ενώ οι υγιείς θα έχουν υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. 

Το οξείδιο του γραφενίου είναι πολύ τοξικό και η τοξικότητα του εξαρτάται και από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που απορροφά. Όπου και να πάει προκαλεί φλεγμονή ιστών, συστημική η πολυοργανικη φλεγμονή και πολλές ελεύθερες ρίζες. 

Όταν το οξειδωτικό στρες που προκαλεί αυτή η τοξική ουσία στο σώμα σπάει την ισορροπία της οξειδοαναγωγής και ξεπερνάει συγκεκριμένο σημείο πάνω από τα αντιοξειδωτικά επίπεδα της ενδογενούς γλουτοθειώνης, το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταρρέει και προάγει τη γνωστή καταιγίδα κυτοκινών. 

Το οξείδιο γραφενίου που χορηγείται ως πρώτο υλικό στα  e-m-v-o l i a, εξαλείφεται από το σώμα μέσω των πνευμόνων μας, αλλά αν ακτινοβοληθεί όταν βρεθεί στους πνεύμονες, η μετέπειτα φλεγμονή του πνευμονικού ιστού προκαλεί αμφίπλευρη πνευμονία. 

Αν οι em-v-o-liasmένοι επιβιώσουν από τις αρχικές δόσεις γραφενίου, θα υποβαθμιστεί στο σώμα από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που ευθύνονται για την υποβάθμιση του. 

Όταν φύγει το γραφένιο και η τοξικότητα του φεύγουν και τα αντισώματα που εξουδετερώνουν την ουσία που επίσης ενεργοποιούν τις ανοσοσφαιρίνες μας.

Για αυτό επιβάλλεται νέος e-m-v-o-λι-ασμός κάθε τρίμηνο, για να διατηρηθούν στο σώμα τα επίπεδα αυτής της τοξικής ουσίας με τον ισχυρισμό ότι δεν έχουν πια ανοσία. 

Με λίγα λόγια το ανύπαρκτο ακάθαρτο ακαλλιέργητο σ-α-ρ-ς-κόβ -2, που μας παρουσιάζεται στην επίσημη εκδοχή και τις παραλλαγές του, είναι στην πραγματική εκδοχή του γραφενίου που παρουσιάστηκε συνειδητά και εκούσια στο e-m-v-o-λιο γρίπης της εκστρατείας του 2019-20. Με άλλα λόγια η νόσος που ονομάστηκε κ-ο-β-ι-ντ 1-9 είναι απλά σύνδρομο ακτινοβολίας που ενισχύεται με το γραφένιο. 

Συνεπώς το πρώτο και μόνο τεχνητό κύμα με τους γηραιούς να είναι ο πρώτος πληθυσμός που στόχευσαν και που σχεδόν το 100% πήρε το e-m-v-o-λιο της γρίπης, e-m-vο-λιάστηκαν νωρίτερα με αυτή την ουσία και μετά ακτινοβολήθηκαν με τις γνωστές κεραίες για τα κινητά. 

Το ύποπτο είναι ότι 8 στις 10 τοποθετήθηκαν κοντά σε οίκους φροντίδας ή γηροκομεία.  

Δικαιολόγησαν τη γενοκτονία των γέρων μας σαν πρόφαση για να πουν στον κόσμο πώς αντιμετωπίζουμε νέο κο-ρο-νο-ϊ-ό και με το φόβο αυτού του παραμυθιού της δήθεν μετάδοσης τα emvoλίαζαν όλο τον πλανήτη με οξείδιο του γραφενίου. 

Στόχος η εξόντωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού και η χρήση των ιδιοτήτων ρύθμισης συμπεριφοράς του γραφενίου στη νευροεπιστήμη και την τεχνητή νοημοσύνη για τον πληθυσμό που θα απομείνει. 

Το οξείδιο του γραφενίου έχει αδυναμία στους νευρώνες και όταν εγκατασταθεί σε αυτούς δημιουργεί τεχνητό νευροδίκτυο που σταδιακά αντικαθιστά το φυσικό δίκτυο των νευρώνων. Όταν το μέγεθος των νανοσωματιδίων του γραφενίου είναι μικρότερο από 35 νανόμετρα περνάνε εύκολα από τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό μία μεμβράνη που προστατεύει τον εγκέφαλο από πιθανή ζημιά που έρχεται απ’ έξω και αποκτά πρόσβαση στο δίκτυο νευρώνων μας. Από τη μία το γραφένιο σπάει τις νευρωνικές συνάψεις για να χαρτογραφηθεί ο εγκέφαλός μας και κυριολεκτικά να συλλέξουν πληροφορίες όπως μνήμες τοπικές σκέψεις αισθήσεις συναισθήματα ή αυτά που νιώθουμε. 

Τώρα καταλαβαίνετε το λόγο που κατά την πλανδημία αυτή πέρασαν νομοθεσίες όπως το διάταγμα για τα «δικαιώματα νευρώνων». 

Σε κάποιες χώρες επιπροσθέτως αυτό το οξείδιο γραφενίου μπορεί να ενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως και ασύρματα με τη χρήση της εφαρμογής του νέου 4G 4G plus και της τεχνολογίας 5G.

 Όλοι οι εμβολιασμένοι στέλνουν τα στοιχεία τους σε εξωτερικό διακομιστή που ελέγχεται από τεχνητή νοημοσύνη που πιθανά χρηματοδοτεί ο κύριος Elon Mask.

Αυτή η πληροφορία που δίνουμε είναι η σύνοψη μιας έρευνας που διήρκεσε πάνω από 20.000 ώρες.

Συνεργαστήκαμε με ομάδα επιστημόνων πολλών ειδικοτήτων και η έρευνα βασίζεται στις επιστημονικές ανακαλύψεις της τελικής τεχνικής έκθεσης του δόκτορα Κάμπρα που παρέχει αναμφισβήτητα στοιχεία για την παρουσία μειωμένου οξειδίου του γραφενίου σε δείγματα e-m-v-o-liων που παρασκεύασε η αστρ..z, η μοντ…, η φαι-z…, και η τζον… 

Αυτή η έρευνα προκύπτει και από επιστημονικές αναλύσεις του υλικού και τα στοιχεία παρατήρησης. 

Θεωρούμε ότι εκμεταλλεύτηκαν τη γενική άγνοια και έλλειψη γνώσης της ιατρικής κοινότητας σε θέματα νανοτεχνολογίας, ώστε να υλοποιήσουν το σατανικό σχέδιο που αποκαλούν ατζέντα 2030. 

Αφού η διαδικασία em-voli-ασμού είναι παγκόσμια αντιμετωπίζουμε την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους όπως το γνωρίζουμε μέσα σε λίγους μήνες…. 

Tο αποκαλούν μετανθρωπισμό ή απλά το πρόγραμμα Aνθρωπος 2.0.

Σε αυτή τη νέα φάση ο  αυτοματοποιημένος επιζών θα στερηθεί την αυτόνομη σκέψη και την ελεύθερη βούληση. 

Ένα υποβιβασμένο είδος σκλάβου εντελώς εξαρτημένο απο αυτες τις τεχνοκρατικές ολιγαρχίες.

Η «Πέμπτη Φάλαγγα» απαρτίζεται από εκατομμύρια ανθρώπων που θέλουν να διατηρήσουν την ουσία των Ανθρώπων, το σεβασμό για την ανθρωπότητα και την αξιοπρέπειά τους, ως μοναδικό είδος. 

Η «Πέμπτη Φάλαγγα» αποκάλυψε το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας κατά της ζωής της και κατά της φύσης της. Παρακαλώ διαδώστε αυτή την ζωτική πληροφορία σε όλους γύρω σας…. 

Δείτε το video https://www.brighteon.com/87df9867-59c3-4ac7-b692-80aebd7d79fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;