Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ:

α. Ο οργανισμός θα αρχίσει να βγάζει αυτοάνοσα. Καρκίνοι, λύκοι, σκλήρυνση πλάκας κλπ. και σταδιακά θα πεθάνουν.

β. Ο οργανισμός θα ξεκινήσει να παράγει την τοξική ουσία spike. Αυτή θα προκαλεί ανακοπές, εμφράγματα, μυοκαρδίτιδες.

γ. Ο οργανισμός θα πάψει να έχει ανοσοποιητικό σύστημα, λόγω του είτζ. Και σε οποιαδήποτε ίωση, θα πεθαίνει.

Αυτοί οι τρείς τρόποι έχουν εξηγηθεί επιστημονικά από διάφορους επιστήμονες πως θα συμβούν. Όλα εξηγήθηκαν επακριβώς επιστημονικά.

Ο πρώτος τρόπος

Ο κορωνοιός έχει ένα γονιδίωμα με αλληλουχία βάσεων C-T-C-C-C-T-T-T-G-T-T-G-T-G-T-T-G-T. Αυτές είναι οι 4 βάσεις γνωστές από τη βιολογία σχολείου, Κυτοσίνη (C), Αδενίνη (A), Γουανίνη (G), Θυμίνη (T).

Αυτές οι 4 βάσεις εναλλάσσονται στο κάθε DNΑ.

Αυτή η αλληλουχία των βάσεων συναντάται και στο ανθρώπινο DNA με κάποιες μικροπαραλαγές από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και για την ακρίβεια υπάρχει στο χρωμόσωμα 8. Στα τέστ αυτή την αλληλουχία ανιχνεύουν. Κάποιοι είπαν ότι επειδή είναι όμοια με το ανθρώπινο DNA, μάλλον δεν υπάρχει ο ιός και ότι απλώς το τεστ ανιχνεύει την αλληλουχία στο ανθρώπινο DNA. Γι΄ αυτό μπερδεύτηκαν αρκετοί. Ο ιός υπάρχει. Φαίνεται ότι κάποιοι παρήγγειλαν σε εργαστήρι έναν ιό που να έχει γονιδίωμα, όμοιο με ένα τμήμα από το ανθρώπινο γονιδίωμα.

ΜΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ 8; Το χρωμόσωμα 8 περιλαμβάνει γονίδια, που σχετίζονται:

α) Με τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του ανθρώπου… (Περιοχή του χρ. 8 μήκους 15 μεγαβάσεων έχει υψηλή μετάλλαξη και θεωρείται, ότι αποτελεί την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου και του χιμπατζή....!)

β) Με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…

Επομένως όταν κάποιος κάνει το εμβόλιο, ο οργανισμός παράγει αντισώματα που θα χτυπήσουν το γονιδίωμα του ιού, όμως επειδή μοιάζει και με το χρωμόσωμα 8, χτυπάει και αυτό και το καταστρέφει. Δεν μπορεί ο οργανισμός να ξεχωρίσει ποιο από τα δυο είναι εχθρικό. Γι΄ αυτό κάποιοι δεν έχουν κολλήσει τον κορωνοιό. Ο οργανισμός το βλέπει ως οικείο. Κόλλησαν όλοι αργότερα άλλους ιούς που τους ονόμασαν μεταλλάξεις του κορωνοιού. Πονηροί οι σχεδιαστές. Ήξεραν ότι δεν κολλάει το 99% του πληθυσμού και γιαυτό δεν φοβήθηκαν τον κορωνοιό, επομένως σκέφτηκαν να βάλουν άλλον ιό για να κολλήσουν όλοι. Φυσικά δεν ήταν κορωνοιός.

Επομένως το εμβόλιο σκοτώνει το χρωμόσωμα 8 του οργανισμού, γιαυτό χαλάει και η νοημοσύνη των ανθρώπων και η αντίστασή τους στον καρκίνο και γιαυτό έχουν διάφορα αυτοάνοσα.

Ο δεύτερος τρόπος

Όταν κάποιος θα κάνει το εμβόλιο, ο οργανισμός θα αρχίζει να παράγει την πρωτείνη spike. Αυτή είναι τοξική ουσία. Την παράγει ο οργανισμός, ώστε να μάθει να πολεμάει την spike του ιού. Όμως ο οργανισμός την παράγει συνεχώς. Αυτή εκχέεται στις αρτηρίες. Η spike καταστρέφει σιγά σιγά το εσωτερικό περίβλημα των αρτηριών, το επιθήλιο. Τρώει τις αρτηρίες λίγο λίγο. Και έτσι αρχίζουν οι μυοκαρδίτιδες, τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά, οι ανακοπές.

Ο τρίτος τρόπος

Το εμβόλιο εμπεριέχει 4 θραύσματα του RNA του ιού HIV (έιτζ). Είναι μικρή ποσότητα έτσι ώστε να χαλάει το ανοσοποιητικό σύστημα (ADA) του οργανισμού αργά. Για την ακρίβεια σε 5-7 χρόνια. Τότε παύει να έχει ο οργανισμός ανοσοποιητικό σύστημα και είναι θέμα χρόνου να κολλήσει τον οποιοδήποτε ιό και να πεθάνει. Όσο περισσότερες δόσεις εμβολίου κάνει κάποιος, τόσο πιο γρήγορα καταστρέφει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Επομένως δύναται να πεθάνει και πιο γρήγορα από τα 5 χρόνια. Και αν κάνει και 4η και 5η δόση, επισπεύδουν ακόμη πιο γρήγορα τον θάνατο.

Φαίνεται ότι δεν πήγε καλά το σχέδιο των γενοκτόνων. Δεν εμβολιάστηκαν οι μισοί και το 2025-26 είναι μακρυά. Μέχρι τότε θα έπαιρναν χαμπάρι το εμβόλιο και οι τελευταίοι. Μάλλον γιαυτό έτρεξαν να φέρουν και 3η και 4η δόση και 5η. Τρέχουν να χαλάσουν το ανοσοποιητικό σύστημα των εμβολιασμένων πιο γρήγορα, πριν προλάβουν και μάθουν την αλήθεια, έτσι ώστε να την παρουσιάσουν τώρα άμεσα ως νέα πανδημία και να επιχειρήσουν να εμβολιάσουν και τους ανεμβολίαστους.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ. ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Καταλάβατε τώρα ότι όσοι θεωρούν ότι το εμβόλιο είναι καλό, σε τι ύπνο βαθύ βρίσκονται. Δεν ξέρουν και λατρεύουν τους γενοκτόνους τους.

Αυτό το σχέδιο γενοκτονίας είναι από το 1999. Οι πατέντες του τεχνητού ιού κορωνοιού είναι πριν το 2025. Και τα εμβόλια όλα κατασκευάστηκαν μέχρι το 2017. Υπάρχουν όλες οι αποδείξεις. Και όλα τα έκανε το ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ, σε συνεργασία με το ινστιτούτο Καλιφόρνιας.

Το ινστιτούτο Γουχάν δεν δούλεψε ποτέ. Το αποκάλυψε και ο νομπελίστας ιατρικής Τασούκο Χόντζο. Ήταν εικονικό εργαστήρι για να μπερδέψουν τον κόσμο.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;