Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΛΑΚΕΔΩΝ

 Οι βουλευτές παίρνουν σακούλες με πενηνταευρα για να προωθούν νομους και τροπολογίες και να κάνουν διάφορες δηλώσεις που επηρεάζουν την αγορά και εξυπηρετούν συμφέροντα.

Το ίδιο γίνεται και στον δημοσιογραφικό χώρο.

Πίσω από κάθε παράλογη άποψη, πίσω από κάθε προτροπή και εμμονή, κρύβεται πάντα μια γεμάτη σακούλα.

Τα λεφτά μοιράζονται και πιο κάτω στους οικονομικούς συμβούλους, σε καθηγητές πανεπιστημίων, ιατρικούς συμβούλους και πάει λέγοντας. 

Σε σένα μαύρε μου φτάνει το επίδομα μέσω ανακοινώσεων γιατί στην πράξη παίρνεις τ rX/ μου μια και όλοι κάτι χρωστάμε...

Αμέσως φαίνεται ποιος δεν τα παίρνει ... Τον βλέπεις μόνο σε κάτι μικρά κανάλια ή αν τον βγάλουν αλλού πέφτουν όλοι πάνω του

Δεν θυμάμαι την Ελλάδα σε τέτοια κατάντια. Τόσο ακραία... Δεν είναι μόνο η Καυλή (καλά το έγραψα). 35 μύρια για να πει δυο καλές κουβέντες. Εισαγγελείς σαν τον Βέλγο δεν έχουμε κι αν βρούμε θα πέσουν οι δημοσιογράφοι να τον φάνε και θα τον καταδικάσει η κοινή γνώμη με συνοπτικές διαδικασίες. Θα βρουν τον τρόπο .. δύο βαλίτσες δουλειά είναι. 

Γενικά τις ειδήσεις πρέπει να τις μετράμε σε βαλίτσες. Υπόθεση Novartis. 10 βαλίτσες. Υπόθεση noor. 25 βαλίτσες. Υπόθεση covid  1,5 container και μια τριαξονικη. Αν ποτέ γίνει οικονομικός έλεγχος στις κουραδες που λέγονται πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρόλο που υποψιαζόμαστε τα μεγέθη θα εκπλαγουμε. Φανταστείτε τι οικονομικό αντίκτυπο σε όλους μας που έχει γιατί αυτά τα κέρδη για αυτούς έχουν πολλαπλάσια ζημιά σε μας για να υπάρχει και κέρδος σε αυτούς που τα δίνουν. Τα νούμερα είναι ασύλληπτα.

Τώρα ξέρεις γιατί τρέχεις από το πρωί ως το βράδυ και δεν σου φτάνουν ποτέ!

ΔΗΜΗΤΡΊΟΣ ΓΙΑΣΣΙΡΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;