Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ


Με αυτα που θα διαβασετε, πολλοι θα με μπλοκαρετε. Οι αληθειες, ειναι πικρες και πονανε. 

Μην μου το παιζετε ομως ειδημονες και ανθρωπιστες εν ετει 2023...γιατι δεν εχετε ιδεα, πως λειτουργει ο κοσμος.

Παρτε λοιπον τα ζαναξ και τη καρεκλιτσα σας 

και ξεκιναμε: 

1. 

Ο διεθνης "Σιωνισμός", ιδρύθηκε το 1896 ως πολιτικό κίνημα, εξαιτίας του αντιΕβραϊσμού (και οχι "αντιΣημιτισμού", οπως λανθασμενα σας επεβαλλαν να το λετε, καθοτι η εβραϊκή λαότητα, δεν ανήκει στα Σημιτικά φύλα, ούτε Πολιτισμικά ούτε Γενετικά) που κυριαρχούσε στην Ευρώπη, στα τέλη του 19ου αιώνα, από τον εβραιοΟύγγρο Theodore Herzl (Τίοντορ Χέρτζλ, 1860-1904) και μέσα από το βιβλίο του: "Der Juden Staat" = Το κράτος των Εβραίων', με σκοπό την δημιουργία στην περιοχή της Παλαιστίνης, ενός εβραϊκού κράτους, που θα συγκέντρωνε όλους τους Εβραίους της διασποράς.

2. 

Το βιβλίο του, αρχικά ονομαζόταν: "Επίκληση προς τους Ρόθτσιλντ" (!!!), ναι ρε σεις, την γνωστή οικογένεια εβραίο-τραπεζιτών, η οποία έπαιξε πρωτευοντα ρόλο, στην δημιουργία του εβραϊκού ΨΕΥΔΟκράτους στην ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ και η οποία μέχρι σήμερα, διοικεί τον Δυτικό πολιτισμό και τρώει τα σωθικά σας..

3. 

Το δε όνομα του πολιτικού αυτου κινήματος, προέρχεται από τον "Λόφο της Σιών" στην Ιερουσαλήμ, εκεί που ΔΗΘΕΝ κάποιος Σολομώντας έχτισε τον ναό του, σε μια περιοχή που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ότι ήταν η υποσχεθείσα "Επαγγελίας-Γή" ονόματι: "Χαναάν"...

Ο λόγος που τονιζω τα "δήθεν" και τα "υποτίθεται", είναι διότι η λέξη "Σιών", πρωτο-εμφανίζεται στην Παλαιά Διαθήκη, η οποία κατασκευάστηκε, (ναι ρε κατασκευαστηκε) κάπου στο 100 μ.Χ. από το παραμαγαζο του "Ιερατείου των Σάρδεων" στην έρημο της Συρίας...

ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, Η ΛΕΞΗ «εβραίος» μέσω του λόγιου "Ιωσήφ Μπεν Ματθίας" που δεν ηταν αλλος, απο τον γνωστό Ιστορικό και Αγιολόγο Φλάβιο Ιώσηπο (το ρωμαικο του ονομα, ηταν πιο πιασαρικο). 

Αυτος λοιπον, στην 'Ιουδαϊκή του Αρχαιολογία' (20 βιβλία), πρωτος εμφανισε και παρουσιασε τα γνωστότερα έθνη της Ανατολής, και ΙΔΙΩΣ το Ελληνικό, σε στενή σχέση προς το εβραϊκό....που μέχρι τότε, ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ !!!.

Δηλ. πριν τον Ιώσηπο, πουθενά και κανείς δεν ανέφερε ποτέ κάτι, για κάποιο… “εβραικό” έθνος, ή λαό.

4. 

ΤΟ δε "Ιερατείο των Σάρδεων" στη Συρια, ΑΡΧΙΚΑ ήταν Ελληνικό , όπως και τόσα άλλα, καθώς και πολλές αποικίες οι οποίες υφίσταντο ΕΛΛΗΝΟΚΑΘΑΡΣΗ στην πάροδο του χρόνου και γι'αυτό και ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ 480 πΧ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ... ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Μαντείου των Δελφών (...ευτυχως, οι προγονοι μου, ηταν σοφοι).

Όσοι βάρβαροι/αλλοδαποί επιβίωσαν, δηλ.οι μίξεις της Μαύρης και της Κίτρινης φυλής που αποτελούσαν τους (ας τους πούμε) "Μεσανατολίτες" και "Ευρασιάτες", οι οποίοι είχαν προλαβει και ειχαν εισχωρήσει στο «Ιερατείο των Σάρδεων», πήγαν κι άνοιξαν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ μαγαζι - ιερατείο, στην έρημο της Συρίας..

5. 

Δυστυχως γι' αυτους, ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 540 μ.Χ....όπου άρχισε να κατασκευάζεται... η Χριστιανική θρησκεία απ'το Ιερατείο της Συρίας, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΗΝΙΑ (μετά από περίπου 1000 χρόνια) και ΔΙΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ στην Ελλάδα ....ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ..

6. 

Σπάνιας αξίας, είναι και το Iστορικό βιβλίο: «ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ(!!!) Ο “εβραϊκός λαός”», του ισραηλινού Ιστορικού, Συγγραφέα και Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, Shlomo Sand, ο οποίος επιλέγει τον όρο «εβραϊκός λαός» για να ορίσει μία από τις μεγαλύτερες παραχαράξεις της ιστορίας που έγιναν στον 20ο αι. !!!, ξεδιπλώνοντας τους μύθους και τις ιστορικές ανακρίβειες/διαστρεβλώσεις, μέσα απ'τις οποίες, οι Σιωνιστές προσπάθησαν και προσπαθούν να επιβάλουν μια εδαφική επεκτατική πολιτική στη Μέση Ανατολή, σε βάρος πραγματικών ανθρώπων, της δικής τους ιστορίας και της δικής τους ύπαρξης.

Ο Σαντ βλεπετε, είναι εκπρόσωπος της σχολής των «Νέων Ιστορικών» (ενός ρεύματος που εργάζεται για την επαναδιαπραγμάτευση της ισραηλινής εθνικής ταυτότητας) και παραλληλα ειναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια και στην "Εcole des Ηautes Εtudes en Sciences Sociales" στο Παρίσι, έχοντας πολλούς επικριτές στο κράτος του Ισραήλ που τον κατηγορούν για την Αντι-Σιωνιστική του στάση, ενώ δέχτηκε και απειλές κατά της ζωής του μετά την έκδοση του βιβλίου του στο Ισραήλ, ζητώντας άσυλο σε ΗΠΑ και Γαλλία.

Επίσης, ο ίδιος αποκλήρωσε τον εαυτό του από την καταγωγή του, δηλ. δήλωσε "Μη-εβραίος"! και φυσικά αντιΣιωνιστής (όπως είχε κάνει και ο επίσης εβραίος Μπέντζαμιν Φρίντμαν (1890-1984), ένας εβραιοαμερικανός Επιχειρηματίας, αρνητής του Ολοκαυτώματος και σφοδρός αντιΣιωνιστής που ΚΑΙ αυτός αυτο-αποκληρώθηκε, όπου ήταν και από τους πρώτους που αποκάλυψαν την αλήθεια για τους 2 Παγκοσμίους πολέμους, οι οποίοι σχεδιάστηκαν ΚΑΙ οι δυο από τους εβραίους!!!

7. 

Ο Χάρτης του "ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ", παρουσιάζεται για πρώτη φορά γύρω στο 1575, από τον "Ντον Γιοσέφ Νάζη (ή Γιασέφ Νασσί), έναν εβραιοΙσπανό Σεφαραδίτη μεν, αλλά από οικογένεια Κρυπτο-Εβραίων Χριστιανών της Πορτογαλίας δε.

Ήταν διπλωμάτης, τραπεζίτης, διοικητικός υπάλληλος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, έμπιστος συνεργάτης του Σουλτάνου, προσήλυτος στον χριστιανισμό με το όνομα: "Joao Miquez" και... «Δούκας της Νάξου».!!!

Στον χάρτη του, μεταξύ άλλων, εμφανίζονται ως εδαφικά σύνορα του Ισραήλ, η Κύπρος , η Κρήτη και 3 νησιά των Δωδεκανήσων...!!

Για τα έργα και τις ημέρες του (που κατατυρράνησε τη Νάξο και τις Κυκλάδες), διαβάζουμε στην Ισραηλινή εφημερίδα "Χααρέτζ", η οποία ΤΙΜΗΤΙΚΑ, τον αποκαλεί: «Πρωτο-Σιωνιστή», δλδ. προάγγελο του Σιωνισμού, διότι οραματίστηκε το "Μεγάλο Ισραήλ" από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Βαγδάτη...!!!

8. 

Ο εβραίος Κίσιτζερ, είχε αναφερθει για τους Έλληνες, λεγοντας πως:

"Είναι δύσκολος λαός στη διακυβέρνηση και θα πρέπει να πληγεί στις πολιτισμικές του ρίζες για να συνετισθεί".... !!!.

Ε, η Ελληνική "Μεταπολίτευση" 

(1973-2023) , ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ εβραιοΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΣΑΣ «ΣΥΝΕΤΙΖΕΙ», ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ......δεν εχετε παραπονο...χαχαα

9. 

ΣΧΕΔΙΟ "ΒΑΛΚΑΝΙΟΠΟΙΗΣΗ" :

Η εφαρμογή του Σχεδίου "Μεγάλο Ισραήλ" (Oded Yinon Plan) του Herzl, άρχισε να υλοποιείται από τον Επικεφαλης του Αμερικανικού Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, τον εβραίο Χένρι Κίσιντζερ, ο οποίος κατηυθυνε τις ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΙΚΕΣ, να προβουν στα εξης:

--1) ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

--2) ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ... 

ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΑ !!

(καταλαβατε τωρα, γιατι ο Ερντι θελει να ανοιξει την Αμμοχωστο και να την εποικησει..??)...μπεεε

--3) ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΧΘΕΙ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.... ΜΕ ΤΟΝ "ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ"...!!!

Το Σχέδιο αρχικά, συνίσταται στην αποδυνάμωση και τελικά στην διάλυση των γειτονικών Αραβικών κρατών της Μ.Ανατολής και των κρατών της Β.Αφρικής, στο πλαίσιο ενός επεκτατικού σχεδίου ΗΠΑ-Ισραήλ με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και της Σαουδικής Αραβίας, καθιστώντας το Ισραήλ, το πιο ισχυρό κράτος της περιοχής.

Αυτός είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος των ισχυρών Σιωνιστικών φατριών εντός της κυβέρνησης "Νετανιάχου" και του κόμματος 'Likud', καθώς και του Ισραηλινού στρατιωτικού και συλλογικού οργάνου.

Αρχισαν να το υλοποιούν οι ΗΠΑ, αλλά ...στην πορεία τους το ακυρωνε η Ρωσία !!!... ξανά... και ξανά... και ξανά.

10. 

Η Pax Americana.

Ο Ντόναλντ Τράμπ, επί Προεδρίας του, επιβεβαίωσε με βεβαιότητα, ότι υποστηρίζει την παράνομη διευθέτηση του Ισραήλ, συμπ. της αντίθεσής του στο ψήφισμα '2334' του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, σχετικά με την παρανομη κατοχή Οικισμών στη Δυτική Όχθη απο τους Ισραηλινους.

Επιπλέον, ο Τραμπ, μετέφερε την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ και επετρεψε την επέκταση των Ισραηλινών Οικισμών... στα κατεχόμενα εδάφη. 

Τουτ'εστιν, αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και παρείχε προτετελεσμένα, την έγκριση του, στο Σχέδιο «Μεγάλο Ισραήλ»" ....με στόχο (προσεξτε)...να προκαλέσει πολιτική αστάθεια σε ολόκληρη την περιοχή και να είναι συνεπής...με το αυτοκρατορικό σχέδιο της Αμερικής...την Pax Americana..!!

Αυτός ο σχεδιασμός λοιπόν, δεν είναι αυστηρά ένα Σιωνιστικό Σχέδιο για την Μ.Ανατολή, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και της πρόθεσης της Ουάσινγκτον, να διασπάσει και να ΒΑΛΚΑΝΙΟΠΟΙΗΣΕΙ την Μέση Ανατολή...

11. 

Το "Σχέδιο Yinon", είναι η συνέχεια του αποικιακού σχεδιασμού της (εβραίο)Βρετανίας στην Μ.Ανατολή, το οποίο, σχεδίαζε την κατάτμηση του Ιράκ σε ένα Κουρδικό κράτος και δύο Αραβικά κράτη, κάτι που περιγράφηκε ως το επίκεντρο της βαλκανιοποίησης της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόσμου...

Εσεις αθωα μου παιδια, το βιωσατε αυτο...ως "Αραβική Άνοιξη" !!!.

12. 

Ο μόνος λόγος που το συνδικατο των εβραιο-ΗΠΑ, επιζητει μέχρι σημερα, την διάσωση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ειναι για να μην στραφεί το "πετρο-Ισλάμ" στην Ρωσία και ετσι, επαναληφθεί ο Μεσανατολικός Πόλεμος του 1973...

13. 

Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που ΕΠΙΣΗΜΩΣ, απειλεί, πως εάν απειληθεί η ύπαρξή του, θα εξαφανίσει για πάντα την ζωή, σε ολόκληρη την Γη, μέσω ενος πυρηνικού ολοκαυτώματος, λιγο προτού, εξαφανιστεί το ίδιο. 

Αυτη, η ρηματικη διακηρυξη.... εχει τις ριζες της, στον ηρωα Σαμψων, που γκρεμισε πρωτα τις κολωνες του Ναου που ηταν δεμενος... κι υστερα πεθανε κι αυτος ("Αποθανετω η ψυχη μου, μετα των αλλοφύλων").....μπεεε

14. 

Ο Σιωνισμός, διατυμπανίζει ότι οι Εβραίοι έχουν το δικαίωμα να καταστρέφουν ο,τιδήποτε θέλουν πάνω στην Γη, καθώς αυτή... τους ΑΝΗΚΕΙ...!!

Σύμφωνα με τις Εβραϊκές «ιερές» γραφές ο,τιδήποτε υπάρχει πάνω στην Γη (συμπ. και των άλλων λαών), κατασκευάστηκε από τον Γιαχβέ, αποκλειστικά και μόνον για να υπηρετεί τους Εβραίους.

(«Εμείς οι Εβραίοι, εμείς οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε για πάντα οι καταστροφείς. 

Τίποτε από όσα κάνετε εσείς, δεν συμβαδίζει με τις δικές μας ανάγκες και διεκδικήσεις. 

Θα καταστρέφουμε για πάντα, διότι χρειαζόμαστε ένα δικό μας κόσμο», έγραφε ο Σιωνιστής συγγραφέας Maurice Samuel, απευθυνόμενος στους άλλους λαούς μέσα από το βιβλίο του «You Gentiles» (Εσείς, οι μη-εβραίοι))....

....ξανα μπεεεε

Επιλογος:

Μετα απο 77 χρόνια, Παλαιστινιακής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ....ειναι

!!! ΝΤΡΟΠΗ, για όποιον κάτοικο αυτου του πλανήτη ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!!

(Συνεχιστε τωρα, να μυξοκλαιτε ως μωρες παρθενες, για τον "περιουσιο λαο"...μπεεε)

Thanos Papadopoulos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;