Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΤΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ

ΝΟΣΟΣ Χ: Ο Δρ David Martin λέει: «Στο Davos σχεδιάζουν μια νέα τρομοκρατική εκστρατεία, που θα περιλαμβάνει αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν με την εκστρατεία για τον COVID, που είναι η εξάλειψη των συναλλαγών που βασίζονται σε μετρητά» Όποιοι γνωρίζουν τον Δρ. Ντέιβιντ Μάρτιν, ξέρουν πως μέχρι τώρα δεν έχει πέσει ποτε έξω στις προβλέψεις του.

“Η επόμενη τρομοκρατική εκστρατεία στον κόσμο σχεδιάζεται ήδη απο την συμμορία του Νταβός.” Ο τεχνολόγος φαρμάκων και επιχειρηματίας Δρ. Ντέιβιντ Μάρτιν, είπε κατά τη διάρκεια μιας  ομιλίας, ότι η επόμενη τρομοκρατική εκστρατεία στον κόσμο σχεδιάζεται ήδη απο την συμμορία του Νταβός.

Όποιοι γνωρίζουν τον Δρ. Ντέιβιντ Μάρτιν, ξέρουν πως μέχρι τώρα δεν έχει πέσει ποτε έξω στις προβλέψεις του.

«Αυτό που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να σχεδιάζουν μια σειρά γεγονότων όπου μπορούν πραγματικά να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Η επόμενη τρομοκρατική εκστρατεία, θα πυροδοτήσει όχι μόνο την ανάγκη για ένα ακόμα υποτιθέμενο ιατρικό αντίμετρο, αλλά αυτή τη φορά, θα περιλαμβάνει το κομμάτι που απέτυχαν με την εκστρατεία για τον COVID, το οποίό είναι η εξάλειψη των συναλλαγών που βασίζονται σε μετρητά στην εμπορική αλληλεπίδραση, επειδή αποδεικνύεται ότι ένα από τα πράγματα που πρέπει απεγνωσμένα να κάνουν είναι να βεβαιωθούν ότι έχουν κεντρικό έλεγχο της ανταλλαγής αξίας και της χαρτογράφηση των δικτύων που σχετίζονται με αυτό».

Ο Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν ανέφερε επίσης ότι ο οργανισμός του, η M•CAM International, «συνεχίζει να επαγρυπνεί και για τα 64 προγραμματισμένα χρηματοδοτούμενα παθογόνα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και ένα απο αυτά ετοιμάζονται να απελευθερώσουν και να το παρουσιάσουν ως την ασθένεια Χ.”

Τόνισε ακόμα πως τα συνεχιζόμενα γεγονότα στο Νταβός χρησιμεύουν ως προκαταρκτική άσκηση για μια ακόμη πανδημία «θέλουν να προετοιμαστούμε για την ψήφιση της μεταρρύθμισης της Συνθήκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του IHR (Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας), η οποία έχει σκοπό να αναλάβει την απόλυτη κυριαρχία σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει…»

«Δε κατάφεραν όλα όσα ήθελαν για τον Covid», παρατήρησε ο Δρ Μάρτιν, «και δυστυχώς (για αυτούς), δεν καταφεραν τον πλήρη έλεγχο που σχεδίαζαν, κάτι που αφορούσε την ημερήσια διάταξη για το Νταβός αυτή την εβδομάδα».“



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;