Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Μακριά από τα αψέκαστα ζόμπι


Σοκαριστική η γιατρός αλλά κάποιοι θα προλάβουν τα χειρότερα)

Επειδή οδεύουμε εντατικά προς κυριολεκτική πια εξεμφυλιοποίηση της κατάστασης... Εσείς οι αψέκαστοι που σπεύσατε να βαλετε όχι emβόλia αλλά έμβολο στο απευθυσμένο σας επί της ουσίας... Και τώρα δαγκάνετε σαν λυσσαρικά σκυλιά και αναπαράγετε τις ηλιθιότητες μιας κάστας σχιζοειδών εξουσιοφρενών εληταράδων...  

Κι εφησυχασμένοι ακούτε τους "επιστήμονες" και μάθατε να ξεχωρίζετε τους σοβαρούς γιατρούς από τους μη... Αυτοί που πρέπει όχι μόνο να φορούν μασκα και να κρατούν αποστάσεις, αλλά να μείνουν κλεισμένοι ες αεί μέσα στα κελιά τους και να μην ξαναδούν τον ήλιο και Θεού πρόσωπο είστε εσείς. Το ότι αυτό το θανατηφόρο μεταλλαξιγόνο παλιόπραμα που πήγατε και βάλατε μέσα σας αβασάνιστα, θα σας φέρει δείνα, αρρώστιες και θάνατο που δεν θέλετε να ζήσετε, είναι δικό σας θέμα, και στο φινάλε καλά να πάθετε. Μόνο εκείνα τα κατεστραμένα παιδιά που θα φέρετε στον κόσμο (τερατογεννήματα) ή που θα συναινέσετε εσείς για λογαριασμό των παιδιών που ήδη έχετε να μπολιαστούν λυπάμαι για ό,τι πάθουν, και κρίμα για τους κηδεμόνες που έχουν. Στάθηκαν άτυχα στον κόσμο τούτο τα καημένα! 

Οι καρκίνοι που φυτέψατε μ' αυτή σας την κίνηση, οι νευρολογικές εκφυλίσεις (και οι αναπηρίες) που θα πάθετε, αλλά και το κομβικό ντιλίτ που επιτρέψατε να βάλουν πάνω σας και να το πατήσουν ό,τι ώρα θελήσουν για να μην πληρώνουν μισθούς και συντάξεις, έχουν τη δική σας απόφαση και υπογραφή πράξης. Το μεταλλαγμένο γονιδίωμα που έχετε πια αποκτήσει είναι όλο δικό σας και με γεια σας. Δεν κολλάει και δεν μεταδίδεται διά της κοινωνικότητας. Κληρονομείται όμως στους απογόνους μέσω της αναπαραγωγής. Γι' αυτό, καλά κάνετε και δηλώνεστε, να μην ζευγαρώσει κανείς ατυχής <<ψεκασμένος>> με ένα τέτοιο αψέκαστο ζόμπι.

Όμως... Μεταδίδετε ΜΟΝΙΜΑ τον ιό, καθώς ο οργανισμός έγινε -σύμφωνα με το μηχανισμό δράσης των διαβολίων αυτών, όπως οι "εδικοί" τον παρουσιάζουν- μια ΜΌΝΙΜΗ μηχανή παραγωγής του ιού (του ιικού τμήματος που αποτελεί το κατ' ουσίαν αντιγόνο, της πρωτεϊνης ακίδας). Στην αναντάμ παπαντάμ κανονονικότητα οι ιοί δράμουν, αποδράμουν, μεταλάσσονται, μας προσβάλλουν, μας ξαναπροσβάλλουν, εξασθενούν, κι εμείς ζούμε φυσιολογικά με αυτούς, χωρίς να απειλούμαστε. Ενώ εσείς τώρα είστε μια σταθερή βιομηχανική μονάδα παραγωγής ιού. Δεν το λέω γιατί ψάχνομαι αν πρέπει να φυλαχτώ. Αλλά αφού εσείς τόσο φυλάγεστε, απ' τον ραδιενεργό και μόνιμα υψηλού ιικού φορτίου εαυτό σας πρέπει να φυλαχτείτε. Αλλά κυρίως... 

Τώρα είναι που πρέπει να επιδείξετε υπευθυνότητα: Να κλειστείτε μέσα εσείς για να προστατευτούν οι υπόλοιποι, οι υγιείς, οι ανεmβοlιασtoi Επιδείξτε την (την υπευθυνότητα) γιατί σας επήδηξαν και δεν το καταλάβατε κιόλας ότι βρεθήκατε με διακορευμένο κώλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;