Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΟΖΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ

 

Δεν αποτελει εξαίρεση. Όλες οι μαριονέτες και οι συνεργοί του World Economic Forum και του Πολυεθνικού Οργανωμένου Εγκλήματος, έτσι είναι. Απλώς το συγκεκριμένο εκφυλισμένο παράσιτο μάς αφορά. Καλύπτει βιαστές παιδιών γιατί είναι και το ίδιο βιαστής παιδιών - διότι μισεί και φοβάται το μέλλον των Ανθρώπων.

Καλύπτει μεγαλεμπόρους πρέζας γιατί πληρώνεται από ματωμένο χρήμα. Γλύφει τα παπούτσια και τους κώλους των εργοδοτών του της Big Pharma γιατί είναι ασπόνδυλο εκ φάρας, ελαττωματικό προϊόν οικογενειοκρατικής ενδογαμίας, αιμομιξιών και βιο-πνευματικού εκφυλισμού. Συνεχίζει την υστερική προσπάθεια καταπάτησης όσων ψηγμάτων Συνταγματικότητας και Ισοπολιτείας άφησαν όρθια οι προηγούμενοι συνεργοί του, γιατί μισεί και φοβάται οποιαδήποτε Ανθρώπινη Αξία - όπως και τα υπόλοιπα εκφυλισμένα παράσιτα που λυμαίνονται τη δύστυχη Βουλή και το στηρίζουν. 

Έχει απλώσει τη δυσωδία και τη γλίτσα του σε κάθε τομέα του κράτους, γιατί δεν έχει ποτέ προσπαθήσει για τίποτα στην ελεεινή, αποτρόπαια ζωή του. Αποτελεί τον ορισμό του ακραίου κρατικοδίαιτου παρασιτισμού. Είναι ένοχος για σωρεία κακουργημάτων, εσχάτη προδοσία κατά συρροή και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όπως και τα υπόλοιπα 300 σκουπίδια που έχουν μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε βόθρο, εδώ και δεκαετίες. Κοιτάζοντάς το, και συγκρατώντας τη ναυτία που προκαλεί, νομίζεις ότι δεν διαθέτει νευρικό σύστημα αλλά γάγγλια. Όπως οι κατσαρίδες. 

Και πρέπει όπως οι κατσαρίδες να αντιμετωπιστεί: λιώσιμο με το τακούνι. Αυτό είναι το πορτραίτο ενός υπανθρώπου. Ταυτόχρονα είναι το πορτραίτο του Πολυεθνικού Οργανωμένου Εγκλήματος. Δείτε το καλά, τσιράκια και πελάτες, πριν το σπάσουμε και το κάνουμε κομμάτια. Είστε οι επόμενοι στη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;