Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Προς κάτι επιθετικά κουνάβια κάθε ταμπέλας και κάθε χρώματος.

Εσάς τους πρόστυχους ξεβρακωμένους, που βρίζετε με όλη την χυδαιότητα, που χαρακτηρίζει την θλιβερή ύπαρξή σας, τους ανθρώπους που αρνούνται να γίνουν άβουλα ζώα σαν εσάς, αρνούνται να πετάξουν στα σκουπίδια την αξιοπρέπειά και την ανθρωπιά τους και αρνούνται να γίνουν πειραματόζωα σε φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία βρίσκονται κάτω από κλινική παρατήρηση μέχρι τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο του 2023 - αυτό θα το ξέρατε κι εσείς αν δεν υποφέρατε από λειτουργικό αναλφαβητισμό –, δεν αξίζει να σας αντιμετωπίζει κάποιος σαν μέλη μιας σύγχρονης κοινωνίας, επειδή δεν είσαστε τέτοιοι. Είσαστε μόνο η ύβρις προς τον Άνθρωπο, το μίσος προς την χαρά και το νεκρό βάρος της Γης.

Δεν είσαστε νεοφερμένοι σε αυτόν τον τόπο. Είσαστε η διαχρονική ντροπή του. Είσαστε οι Εφιάλτες και οι Νενέκοι. Είσαστε ο Διόγος που πρόδωσε την Φιλική Εταιρία στον Αλή Πασά. Είσαστε αυτοί που αφήσατε στον δρόμο τον Νικήτα Σταματελόπουλο. Είσαστε αυτοί που καταδίωξαν την Καλλιόπη Παρέν. Είσαστε τα κορόϊδα και το γελοίο κάθε ισχυρού.Είσαστε τα ρεμάλια που έγιναν ταγματασφαλίτες. Είσαστε οι χαφιέδες της χούντας. Είσαστε η κληρονομιά και η συνέχεια των πιο αηδιαστικών αποβλήτων που έχει παράγει η ανθρωπότητα.

Ονομάζετε τους εαυτούς σας δεξιούς, κεντρώους ή αριστερούς, ανάλογα με ό,τι σας συμφέρει κάθε φορά. 

Έννοιες όπως Σύνταγμα, ανθρώπινα δικαιώματα, απαγόρευση υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων, Κώδικας της Νυρεμβέργης, Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας, συνθήκη του Οβιέδο και παρόμοιες κατακτήσεις όλης της ανθρωπότητας, οι οποίες πληρώθηκαν με αιώνες ματωμένων αγώνων, βρίσκονται πολύ μακριά από την περιορισμένη αντίληψή σας. Σήμερα ονομάζετε τους εαυτούς σας “υπεύθυνους” πολίτες - υπεύθυνοι πολίτες τα κνώδαλα! - που ενδιαφέρονται για την κοινωνία και τους “άλλους” τους χαρακτηρίζετε "ψεκασμένους" "ανεύθυνους" κι "επικίνδυνους".

Παπαγαλίζετε τις λεξούλες “ψεκασμένοι" και ψέκες”, επειδή δεν μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο στο πολύ φτωχό λεξιλόγιό σας. Τραυλίζετε μέρα και νύχτα τα ίδια και τα ίδια, επειδή μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας μόνο με κλισεδάκια, για τα οποία δεν είναι απαραίτητη καμμία νοητική λειτουργία.

Μην προσπαθείτε να κοροϊδέψετε κανέναν. Στην πραγματικότητα δεν σας καίγεται καρφάκι για ο,τιδήποτε σχετίζεται με το συμφέρον της κοινωνίας και – φυσικά – δεν σας ενδιαφέρει η επιστήμη που την μνημονεύετε όποτε, όπου και - κυρίως - όπως σας βολεύει!

Έτσι όπως είσαστε ελαττωματικοί και ανεπαρκείς, βασανισμένοι από χιλιάδες κόμπλεξ και γεμάτοι αποτυχίες, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ξεράσετε την χολή του έμφυτου φασισμού σας επάνω στους ανθρώπους.

Αμόρφωτοι, ανόητοι, άξεστοι, κομπλεξικοί, χωρίς ενσυναίσθηση, ανίκανοι για ο,τιδήποτε θετικό, άχρηστοι για τους φίλους σας, άχρηστοι για τις οικογένειές σας και άχρηστοι για τους εαυτούς σας, δεν είσαστε κτηνάνθρωποι από επιλογή. Είσαστε κτηνάνθρωποι επειδή δεν μπορείτε να είσαστε ο,τιδήποτε άλλο.

Προκόπης Μπίχτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;