Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ

 

Αυτό το ασπόνδυλο κατοικίδιο του Νταβός είναι ο Γιουβέτσι Νο, Αχ! Χαρακίρι, όχι, όχι... ο Γούβα Νουνού Χαράματα - μισό λεπτό, το βρήκα. ΠΩΣ στο διάολο προφέρεται αυτό το Yuval Noah Harari, δεν ξέρω... Αυτό που ξέρω είναι ότι μια χαρά παρέα θα έκανε στην κλινική μαζί με τον Βασιλακόπουλο και την Παγώνη. Όπως βλέπετε δεν διαθέτει νευρικό σύστημα αλλά γάγγλια, σαν τις μύγες των κοπράνων. Η οπή μπροστά στη μουσούδα του δεν χρησιμεύει για να τρώει, αλλά για να γλείφει. Ολα τα υπόλοιπα τα κάνει με τον πρωκτό του: και τρώει, και μιλάει, και χέζει.

 Γράφει, λέει, βιβλία για το μέλλον της ανθρωπότητας και είναι σφουγγοκωλάριος και πτυελοδοχείο του Schab και σύσσωμου του World Economic Forum. Είναι επίσης θεμελιωδώς αμόρφωτο. Συμπλεγματικό ορφανό του ευγονικού Ναζισμού και φανατικό φερέφωνο της Νέας Τάξης, δεν θέλει, λέει, οι άνθρωποι να διαθέτουν "ελεύθερη βούληση", το χαλάει, γιατί δεν διαθέτει αυτό το ίδιο. Μισεί και φοβάται την Ανθρώπινη Συνθήκη γιατί το ίδιο είναι ένα ατύχημα της μοίρας, ένα ανάπηρο νοητικά και υπαρξιακά σκουπίδι. 

Θέλει, λέει, οι άνθρωποι να χακάρονται όπως οποιοδήποτε άλλο λογισμικό. Αυτό που δεν θέλει, είναι αυτό που θα του συμβεί. Επίσης ως απολύτως ανίκανο να ερωτευτεί και να κάνει σεξ, έχει παντρευτεί έναν "άντρα" (λέμε τώρα) που είναι και ο... μάνατζέρ του. Μάνατζερ σε τι; Του βάζει προτεραιότητα στις ασυναρτησίες που ψελλίζει πρωκτικώς; Γιατί αυτό μας ενδιαφέρει ως πηγή γέλιου, όχι το τι κάνει στη μίζερη, θλιβερή μισο-ζωή του. 

Μπορεί να "παντρευτεί" και το ψυγείο του αν θέλει, ή την ηλεκτρική του σκούπα. Μας είναι παντελώς αδιάφορο. Σημείωση: ένα τέτοιο εντομοειδές πρέπει να ξεπαστρέψουμε, συμβολικά, για να πάρουν το μήνυμα οι διαχειριστές της σήψης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;