Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Εργαστήρια Βιο-όπλων Chapel Hill 4

 

💣💣💣💥Covid-19/Vax Hoax:

Ο Covid-19 κατασκευάστηκε από τα εργαστήρια των ΗΠΑ Inc. στην Ουκρανία σε συνεργασία με τα εργαστήρια του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στην Κίνα και δεν ήταν τίποτα άλλο από τη γρίπη.

Η Pfizer και άλλα φαρμακευτικά εργαστήρια ανέπτυξαν επικίνδυνα εμβόλια CV-19 ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του CV-19 στον κόσμο και, μαζί με τους Fauci, Gates, Obama και άλλες παγκόσμιες ελίτ, έχουν κάνει δισεκατομμύρια από το Plandemic.

Τα εμβόλια περιέχουν Υδροξείδιο Γραφενίου και στα έγγραφα της Pfizer είχαν εννέα σελίδες δυσμενών επιδράσεων, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών προσβολών, ειδικά σε αθλητές και βλαβών σε έμβρυα, σύμφωνα με μελέτες της Pfizer και έγγραφα με δικαστική απόφαση που κυκλοφόρησαν την 1η Μαρτίου 2022.

Οι μάσκες δεν λειτουργούν κατά της εξάπλωσης του CV-19 και ήταν η κύρια αιτία θανάτου σε άλλες πανδημίες.

Ο ιός, οι μάσκες, τα εμβόλια και οι ταραχές ήταν ένα προπέτασμα καπνού για να φέρει την Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος και το GESARA/NESARA.

Εργαστήριο επιπέδου 4 στο Chapel Hill University North Carolina. / Το πανεπιστήμιο Duke ήταν εκεί όπου προήλθαν τα Sars I και Sars II Covid-19. Ο Covid-19 δεν ξέφυγε από τη Γουχάν.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν ότι εκατοντάδες Biolabs που χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο έλαβαν το SARS και άλλα παθογόνα από τις ΗΠΑ και στη συνέχεια μεγάλωσαν τα παθογόνα σε μαζικό σχηματισμό (πολλαπλασίασαν την παραγωγή του SARS, της γρίπης των πτηνών, του Έμπολα) και απελευθέρωσαν τα παθογόνα διαδοχικά σε πολλές χώρες.

Μόλις τώρα ανακαλύπτεται ότι η Ουκρανία διαθέτει 33 εργαστήρια βιο-όπλων. Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Ινδία και η Κίνα διαθέτουν επίσης εργαστήρια βιο-όπλων. Στην πραγματικότητα, τα εργαστήρια βιο-όπλων σε όλο τον κόσμο ήταν όλα συνδεδεμένα με το Deep State που χρηματοδότησε τα βιολογικά εργαστήρια επιπέδου Chapel Hill 4.

Γιατί το Deep State Cabal χρηματοδότησε τόσα πολλά εργαστήρια βιο-όπλων; Η απάντηση είναι ότι τα παθογόνα διαταράσσονται εύκολα από τον αέρα, το νερό, τη φωτιά (ζέστη) (κρύο) την περιβάλλουσα ατμόσφαιρα, συμπεριλαμβανομένων των χημικών ενώσεων που δημιουργούνται από τη Γη, τη φωτοσύνθεση των δέντρων και των φυτών και τις χημικές αντιδράσεις στο οξυγόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;