Κυριακή 24 Απριλίου 2022

ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ ΧΥΣΟΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΧΥΣΟΠΟΡΝΕΙΟ

Δυό λογάκια στον Μητσοθάφτη, στην σαπιοφαμίλια του και στον συρφετό των ληστών, των κοτζαμπάσηδων και των δολοφόνων που αποκαλείται Νέα Δημοσκατία.

Προς τον χυσοφάγο δούλο των τοκογλύφων που διοικεί αυτό το ξεκωλιασμένο φτηνοπορνείο:

Σιφυλιασμένο αρχίδι Μητσοπουστάκη,

Γαμιέσαι κι εσύ και η ΕΥΠ και όλο σου το καταραμένο σόι ως τον 33ο βαθμό συγγενείας. Γαμιέται το Νεοελληνέζικο κράτος σου και το μπουρδελόκομμα της ΝΔ.

Δεν πιστεύω να σε πειράζει ρε μουνόψειρα που σε γαμωταφίζω. Ως τώρα ρε ξεσκισμένε ποντικοπρωκτέ δεν έχεις δείξει τον παραμικρό σεβασμό για οτιδήποτε. Ούτε για την χώρα που ζεις, ούτε για την ιστορία της, ούτε για τις αξίες της, ούτε για τους «ψεκασμένους» που την κατοικούν, ούτε καν για τα ΖΩΑ που σε ψήφισαν και ταΐζουν εσένα, την πουτάνα σου, τα μπάσταρδά της και όλο το ανωμαλιάρικο καφρολόι που σέρνετε μαζί σας.

Λοιπόν πουτσοβιολέτα της κοινοβουλευτικής γάγγραινας πάρε στυλό και σημείωνε:

1. Δεν πρόκειται να μας πείσεις να κάνουμε το πουστοεμβόλιο ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια.

Ούτε με «επιστημονικές» πίπες, ούτε με γαλιφιές, ούτε με υποσχέσεις μελλοντικών αμοιβών.

Ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με παράλογα μέτρα.

Πολύ περισσότερο ούτε με απειλές, μαγκιές του κώλου και πρόστιμα.

2. Δεν πρόκειται να μας πείσεις για τον «δίκαιο αγώνα» των Ουκρανών νεοναζί. Γαμημένο κουραδάκι της μεγάλης επανεκκίνησης της πουστιάς, η πούτσα έφτασε. Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι ΠΑΝΤΑ η αντίθετη από την δική σου. Είσαι προδότης, κλέφτης και μπινές. Σε λίγο που όλα θα γίνουν πουτάνα, θα σου εξηγήσω από κοντά το όνειρο.

3. Δεν πρόκειται να μας πείσεις για την μούφα της «κλιματικής αλλαγής». 

Φάε κουράδια, πιές κάτουρα, ρούφα εμετούς και κάνε γαργάρες με σαπισμένα χύσια, φτάνει να μην μιλάς ποτέ για το περιβάλλον.

Οι πολικές αρκούδες δεν σε έχουν ανάγκη. Μόνο οι πάκηδες κι οι μπαγκλαντέζοι σε χρειάζονται για να περνάνε ανενόχλητοι τα σύνορα.  Μα το βρωμομουνί της Γκρέτας Τούνμπεργκ θα σε δέσω σε μια έλικα ανεμογεννήτριας να γυρνάς ώσπου να βγει η κουραδοψυχή σου σαν πύον από την κωλοσουφρίδα.

Εν ολίγοις, δεν πρόκειται να μας πείσεις να συναινέσουμε στον θάνατό μας, είτε από εμβόλιο, είτε από βόμβες, είτε από πείνα.

Στ'αρχίδια μας σε γράφουμε ρε ξεκωλιασμένε γυφτοτύραννε. Γαμώ τους συνενόχους σου και χέζω τους βοθροτάφους των τσιφούτηδων προγόνων σας και ό,τι κόκαλο έχει μείνει μέσα.

Μπαγιάτικη σκυλοκλανιά της παγκοσμιοποίησης, στη Νέα Σμύρνη έφαγες πούτσα μαζί με τα ένστολα τσογλάνια που διόρισες να μας δέρνουν.  Εμένα προσωπικά μου έστειλες τον θάνατο συστημένο και ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάω. Σε πληροφορώ ότι οι Μένγκελε στους οποίους είχες αναθέσει να με φάνε, απέτυχαν. Την επόμενη φορά να μου στείλεις την Μοσάντ μπας και γίνει η δουλειά σου. Για να μην χάνουμε άλλο χρόνο, σε προκαλώ σε μονομαχία ρε 7τσιμπουκωμένη βλεννοροϊκή κότα. Εσύ με μαχαίρι κι εγώ με γυμνά χέρια. Αλλά ακόμα και με πλεονέκτημα, τέτοια κωλώστρα που είσαι κρύβεσαι στο χυσοπλουμισμένο πουτσογραφείο σου.  Οκέι λοιπόν, θα το πάμε στο δικό σου μοτίβο ρε Μαρεβόπανο…

Άμα έχεις κάκαλα μωρή χέστρα ψωλοβεντούζα βάλε τώρα λοκντάουν στους αμετάπειστους. Βάλε όσα λοκντάουν αντέχει η μασονική κωλοτρυπίδα σου. 

Βάλε δεκαπλές μάσκες μέσα στο κατακαλόκαιρο. Βάλε απαγόρευση των πάντων μωρή πουτσούλα. Βάλε φόρους και πρόστιμα. Βάλε τους ταφοσοδομισμένους πραιτωριανούς της χούντας σου να μας κυνηγάνε. Ποντάρισε τα ρέστα σου στην υπερπουστιά που έχετε στήσει. Σου υπόσχομαι ότι το γαμήσι που θα φας εσύ και η λοάτκι συμμορία σου θα είναι ανελέητο. 

Μία ευκαιρία ζητάμε εδώ και αιώνες.  Κακόπουστα γεφυραίε τέτοια γκαντεμόσαυρα που είσαι, παίζει να μας κάνεις την χάρη.

Εννοείται ότι οποιαδήποτε ημέρα από τις 365, σου γαμώ ό,τι έχεις και δεν χεις.

Με τιμή και φρεσκοαχνιστά φλόκια,

 Γέρων Μαρκήσιος (ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ)

Υ.Γ.  Συριζαίοι, πασόκοι, κομμούνια και λοιποί ποδιτσάτοι τριπούστηδες εντός και εκτός του Πουστοβουλίου μην νομίσετε ότι σας ξέχασα. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;