Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΜΕΛΈΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΣΕ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ..Στο τραπέζι ΞΑΝΑ η επαναφορά της μάσκας (προς ώρας) στα νοσοκομεία! Το ΒΙΝΤΕΟ που τους «καίει»

Τι μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα επικρατεί… ανησυχία στους τηλέ-ειδικούς και την κυβέρνηση μετά την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού και γρίπης που φέρεται να καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Πληροφορίες καταγράφουν ότι συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο επαναφοράς της χρήσης μάσκας στα νοσοκομεία και γενικότερα στις μονάδες υγείας.

Την ίδια ώρα, μια μελέτη από την Νορβηγία αποκάλυψε μεγαλύτερη πιθανότητα μολύνσεων από τον COVID-19 μεταξύ των ατόμων που φορούσαν τακτικά μάσκες, σε σύγκριση με εκείνα που δεν φορούσαν, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο, προφανώς και δεν θα παιχτεί στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων!

Συγκεκριμένα, αυτή η αξιολογημένη από ομότιμους μελέτη, δημοσιεύθηκε στις σελίδες ενός (ιατρικού) περιοδικού ονόματι Epidemiology and infection (Επιδημιολογία και λοίμωξη).

Η αποτελεσματικότητα της μάσκας προσώπου για ιούς του αναπνευστικού συστήματος αμφισβητείται και από άλλες μελέτες, όπως μεταδίδεται!

Και σ’ αυτή την μελέτη, αυτοί οι Νορβηγοί ερευνητές ανέλυσαν τη χρήση μάσκας από λίγο περισσότερα από 3.200 άτομα στη χώρα τους.

Και μόλις κάποιο άτομο εγγραφόταν για τη μελέτη, τους ακολουθούσαν για μια περίοδο περίπου 17 ημερών κι έπειτα ακολούθως τους ρωτούσαν σχετικά με την ατομική χρήση μάσκας από τους ίδιους. Και αυτό που ανακάλυψαν αυτοί οι ερευνητές ήταν ότι υπήρχε μια υψηλότερη επίπτωση να βρεθούν θετικοί στον covid μεταξύ των ατόμων που φορούσαν μάσκες συχνότερα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα δεδομένα, μεταξύ των ατόμων που δεν φορούσαν μάσκες ποτέ ή σχεδόν ποτέ, το 8,6% από αυτούς βρέθηκε θετικό στον covid.

Μεταξύ των ατόμων που χρησιμοποιούσαν μάσκες ορισμένες φορές, αυτός ο αριθμός ανήλθε στο 15%. Κι έπειτα μεταξύ των ατόμων που φορούσαν μάσκες είτε σχεδόν πάντοτε είτε πάντοτε, το 15,1% από αυτούς βρέθηκε θετικό στον covid»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;