Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

ΑΤΖΈΝΤΑ 30 - ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ

Στο τελευταίο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που συνεδρίασε όπως πάντα στο Νταβός με επικεφαλής το ανεκδιήγητο Κλαους Σβαμπ , μια από τις ποιο σοβαρότερες αποφάσεις ίσως και η ποιο σοβαρή για εμάς και το μέλλον που αυτοί θέλουν να μας επιβάλουν , ήταν πως όλοι οι πολίτες του κόσμου στο άμεσο μέλλον  θα χρειαστεί να εμφυτεύσουν στο σώμα τους ένα μικροτσίπ CBDC ώστε να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής νερού και φυσικά πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς !

Με αυτό το τσιπ μπορούν να επιτύχουν τα έξεις : Π.χ ,αν είμαστε επικριτές  των κυβερνητικών πολιτικών ή επικριτές  των κεντρικών τραπεζών, αυτό θα μπορούσε να επιφέρει το έξεις . Αν θα τολμούσαμε να βγούνε  από την ζώνη των 15 λεπτών της πόλης (η πόλη των 15 λεπτών που είδη υπάρχουν στην Κίνα  ) άπλα δεν θα λειτουργούσε  το CBDC με  φυσικό επακολουθώ την μη έξοδο μας .

Για του λόγο του αληθές κυκλοφορούν στο internet πολλά βίντεο όπου κάποιος προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει για να αγοράσει ένα εισιτήριο και δεν λειτουργεί γιατί η κοινωνική του πίστωση είναι χαμηλή !

Και πράγματι δεν θα υπάρχει πραγματικό δικαίωμα έφεσης. Επειδή πολύ λίγοι άνθρωποι θα ελέγχουν πάρα πολλούς ανθρώπους! Οι ελεγκτές θα χρησιμοποιήσουν υπολογιστές και αλγόριθμους για να τρέξουν το σύστημα. Οι ενστάσεις για την απαγόρευση του CDBC απλά θα είναι αυτοματοποιημένες !

Θα μου πείτε και εύλογα , πως μπορούν να μας πείσουν να δεχθούμε με ευκολία ένα τέτοιο εφιαλτικό εγχείρημα ;

Απλά θα χρησιμοποιήσουν αυτό που είδη βλέπεις ! Κρίσεις , εμφύλιες αναταραχές ,ανεργία για να εισαγάγουν το καθολικό βασικό εισόδημα  και  να μαλακώσουν το κοινό ώστε να αποδεχτεί ένα τσιπ CBDC που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα.

 Για παράδειγμα θα σου πουν . Παίρνεις 1.000 € στο λογαριασμό σου  κάθε μήνα. Αλλά για να συνεχισεις να  τα περνεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία, επομένως χρειάζεσαι  το εμφύτευμα τσιπ CBDC !!!

Η ψηφιακές ταυτότητες  , τα υγειονομικά διαβατήρια και το ψηφιακό υγειονομικό πάσο θα είναι η γενική πρόβα και η αρχή….για το τελευταίο φινάλε  !

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κάλεσε τις δυτικές χώρες να απαγορεύσουν «επειγόντως» τα μετρητά και να εφαρμόσουν ένα σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης κινεζικού τύπου εν μέσω αυξανόμενης δημόσιας απόρριψης της παγκοσμιοποίησης.

Μην ξεχνάμε λοιπόν πως για χρόνια η ελίτ της παγκοσμιοποίησης μας έλεγε για τα σχέδιά της , το ότι θέλει να αναλάβει κάθε πτυχή της ζωής μας και να μετατρέψει τον κόσμο μας σε μια γιγάντια φυλακή αλλά σχεδόν κανείς μας δεν τα έπαιρνε στα σοβαρά !!! 

Και τωρα δυστυχώς οι μέρες που μπορούσαμε να προσποιηθούμε ότι όλα ήταν καλά φτάνουν στο τέλος τους ,  και αν δεν το πάρουμε απόφαση να  αντιδράσουμε δυναμικά μαζί με τις ημέρες θα τελειώσει και η ζωή μας !

Alkis Nomikos

1 σχόλιο:

  1. Μετά λύπης διαπιστώνω ότι η πλειοψηφία της νεολαίας αλλά και των μεσηλίκων ανθρώπων.....για ακόμα μια φορά...για πολλοστή φορά θα τρέξουν να κάνουν ότι τους πουν....
    Οι περισσότεροι θέλουν και επιθυμούν να πάρουν αυτή την καινούργια καταρραμενη σιχαμενη ταυτότητα....
    Βασικά δεν είναι καν ταυτότητα.....
    Ταυτότητα είναι το έγγραφο που πιστοποιεί ποιος είσαι!!!
    Ένα τσιπ το οποίο έχει μέσα όλα σου τα δεδομένα ιατρικά φορολογικά τα πάντα όλα....τσιπ γεωεντοπισμου δεν λογιζετε ως ταυτότητα αλλά ως περαιτέρω ψηφιακό φακελωμα και έλεγχος.
    Αλλά που να τον σκεφτούν αυτό...
    Αυτόι πάνε σαν τα πρόβατα στην σφαγή....
    Τι ίδιο που έκαναν και με τα θρομβολια του θανάτου....
    Δυστυχώς η πλειοψηφία δεν έβαλε μυαλό...
    Και μάλιστα πριν λίγο μια τύπισσα μου είπε ότι είμαι υποχρεωμένος να συμμορφώνομαι στις εντολές του κράτους αλλιώς λέει εγώ και οι όμοιοι μου να πάμε στις σπηλιές.....
    Όχι μόνο δεν έχουν βάλει μυαλό όχι μόνο δεν στρέφονται εναντία σε αυτούς που τους εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο και οδήγησαν στον τάφο χίλιαδες ανθρώπους και αυτό δυστυχώς θα συνεχιστεί για χρόνια....αλλά βγάζουν μια καμία για εμάς....
    Και μια επιθετικοτητα....
    Μια άλλη μου λέει έχεις φεισπουκ οπότε σε έχουν φακελωμενο....
    Βέβαια δεν σκέφτετε η συγκεκριμένη κυρία ότι το φεις και τα κοινωνικά δίκτυα ότι ώρα θες τα κλείνεις....
    Χωρίς ταυτότητα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.....
    Το μόνιμο πρόβλημα αυτού του λαού.....
    Ότι δεν μπορεί να πάει την σκέψη του....
    Δύο βήματα παραπέρα!!!
    Όχι όλοι....αλλά οι περισσότεροι.....
    Για την εύκολια όπως λένε και για μην χάσουν έστω και για λίγο τις διασκεδάσεις θα πάνε να πάρουν τρέχοντας τις καινούργιες υποτειθετε ταυτότητες....
    Στην ιστορία πάντα οι λίγοι είχαν δίκιο....
    Όταν το καταλάβουν....αν το καταλάβουν πότε θα είναι αργά....
    Επίσης συγνώμη αλλά για τους αμετανόητους που συνεχίζουν να μας βρίζουν δεν στεναχωριέμαι για τις ξαφνικιτιδες.....
    Η καλοσύνη έχει και όρια.....
    Καλή συνέχεια....
    Απο Γιαννης Γιαννουλατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;