Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Η ΕΠΊΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΎΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

 

Η κατάσταση αυτήν την στιγμή στον Έβρο όπως την πληροφορούμαι από φίλο και κάτοικο της περιοχής, την οποία τα κωλοκάναλα της Λίστας Πέτσα αποκρύπουν:

1. Έχουν καεί χιλιάδες ελαιόδεντρα, τα οποία τροφοδοτούσαν τα ελαιοτριβεία της περιοχής. Πολλά ελαιοτριβεία έγιναν απευθείας στόχος εμπρησμών. Τα ελαιοτριβεία της Θράκης είναι κατά βάση από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και περιβαλλοντικά φιλικά στην Ευρώπη.

2. Οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και πραγματοποιούν ένοπλες περιπολίες, καθώς η Αστυνομία αδυνατεί να καλύψει όλα τα περιστατικά λόγω κορεσμού.

3. Ο στρατός σε συνεργασία με την αστυνομία συνέλαβαν 20 οπλισμένους λαθρομετανάστες που έφεραν εμπρηστικούς μηχανισμούς, κοντά σε κατάστημα της αλυσίδας Lidl. Κατά την διάρκεια της σύλληψης αναταλλάχθηκαν πυροβολισμοί. Δεν αναφέρονται τραυματίες ή νεκροί.

4. Έχουν εντοπιστεί και εξουδετερωθεί τουλάχιστον 25 εμπρηστικοί μηχανισμοί εντός του ελαιώνα του Αγίου Γεωργίου και κοντά σε ελαιοτριβεία και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Οι οπλισμένες πολιτοφυλακές αυτήν την στιγμή καταδιώκουν ομάδα Πακιστανών εμπρηστών που κινείται εντός του δάσους.

Είθε οι οπλισμένες πολιτοφυλακές της Θράκης να γίνουν παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Αυτήν την στιγμή έχουμε πόλεμο μέσα στην χώρα μας και θα ακολουθήσει αστικός πόλεμος μεγάλης κλίμακας. Όχι στο Αιγαίο. Εδώ, δίπλα στις πολυκατοικίες και στις πλατείες μας. Όσοι εξακολουθείτε να πουλάτε ανθρωπισμούς σας ξέρουμε, είστε δοσίλογα κατακάθια, και θα έρθει η σειρά σας πολύ σύντομα.

George Karakatsanis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;