Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

 

Το πρόγραμμα του σιωπηρού πολέμου μέσω της αποψίλωσης βαίνει καλώς σε όλο τον κόσμο, για να ελέγχονται οι κινήσεις των ανθρώπων των πόλεων, εάν τύχει και αφυπνιστούν, για να δραπετεύσουν στο δεύτερο στάδιο, αφού το πρώτο είναι ο έλεγχος και η απαγόρευση των κινήσεών τους με την Ατζέντα (20)30.

Στην Ελλαδιστάνη οι πυρκαγιές συμβαίνουν και για λόγους σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των γειτόνων ως δεύτερο στάδιο αποφυγής πολέμου, αφού το πρώτο με την εισαγωγή των λαθρεπιβατών ελαχιστοποίησε στα επιτρεπτά όρια την οποιαδήποτε αντίδραση των πολιτών, μιας και οι στην πλειοψηφία Α(μέρι)ΜΝΟΙ θα αναγκαστούν, να συζήσουν με τους λύκους, αφού ως Έλληνες απέτυχαν να εφαρμόσουν το έργο των πρώην Αρχαίων Ελλήνων. 

Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο εξάρτησης, η ψηφιοποίηση των πάντων θα αποτελέσει τον χρόνο διαβίωσης ή ορθότερα θανάτου, όσων ακόμη παραμείνουν ελεύθεροι, αφού όσοι έλαβαν την φόλα λόγω διαφοροποίησης της υγείας τους, θα έχουν μείωση ζωής, όσο δικαιωμάτων και προνομίων διαβίωσης, επειδή θα «επιβαρύνουν ενεργειακά το σύστημα», όπως θα τους ενημερώσουν στο τέλος του παιχνιδιού οι εκτελεστές τους, μιας και η ολοένα εξασθένιση της υγείας τους, θα τους αφαιρεί μονάδες από το «ψηφιακό πορτοφόλι» τους.

Μην φοβάσαι, όλα είναι ένα ψέμα, μέχρι να περάσεις τα όρια του αφηγήματός τους και διαβείς μέσα από τον τρόμο. Όποιος απαρνηθεί τον κόσμο αυτό και επικαλεσθεί την βοήθεια του Θεού για να απελευθερωθεί από τα συνειδησιακά βάρη της ψυχής του, αυτός και θα σώσει την Ζωή του, αφού ο Γολγοθάς είναι και παραμένει ατομικός για τον καθένα μας. Όποιος αντέξει. 

Ραντεβού στον Κόσμο του Φωτός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;