Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΡΕ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΠΟΥΤΑΝΩΝ;;;


5 ανθρωποι εφυγαν μονο σε μια μερα στο Λεωνιδιο , ποσο πολυ τους συμφερει να κανουν σαματα για την καρτα πολιτη ; 

Να απειλουν και να ερεθιζουν τον κοσμο , να λενε δεν θα εχεις να φας στο βουνο ...οταν η καρτα -ταυτοτητα με εντολη ευρωπης μιλαει μονο για θεμα ταξιδιου;;..

Ποιος γαμημενος γκεμπελισκος ναζι σε αυτη την κυβερνηση εχει ξεκινησει αυτο το γαιτανακι φοβου ;;

 Ποιος φασιστας κυβερνητικος εριξε πρωτος στο τραπεζι οτι εχουν την δυνατοτητα να απαγορευσουν σε ανθρωπο να αγορασει για να φαει;... 

ΩΩΩΠΑ περιμενε ...αυτο το λεει η πιστη μας , η αποκαλυψη ... και αυτοι που λοιδωρουν την πιστη μας και γελανε μαζι μας χρησιμοποιουν οτι λεει μεσα ...για να μας απειλησουν ;;;!!! 

Ενω δεν μπορουν να κανουν πραξη σε τιποτα ;;;...

Οταν την εχεις και κανεις συμμετοχη στο μπουρδελο συστημα τους θα μπορουν να σε κανουν να μην μπορεις να φας ...οχι πριν!!

Για σκεφθειτε λιγο τι εχει αρχισει και παιζεται εδω .... !Γιατι αυτη η συνεχομενη απειλη σε κατι που δεν μπορουν να κανουν πραξη ποτε και με τιποτα ;;;.... 

Τι αλλο πρεπει να περναει στα κρυφα αυτη την στιγμη;; 

5 ανθρωποι εφυγαν σημερα μονο απο το Λεωνιδιο ....και οι ιδιοι που με ψεματα τους τρομαξαν για να πανε στην ευθανασια τους σημερα ...ξανα τρομαζουν κοσμο με απειλες!!... 

Ειναι δυνατον ποτε να πεινασεις και να μην ξεσηκωθεις; ...

Λετε αυτα τα δειλα ανθρωπιδια να εχουν της κοχονες να πουν σε εναν λαο ...δεν τρως γιατι δεν εκανες αυτο που σου ειπα ;;;..

Ναι εεεε....για να δουμε ποσο ισχυροι ειναι να τα βαλουν με τον νομο της επιβιωσης ...για να δουμε να γελασει το χειλακι μας ξανα !

Την καρτα ο Ελληνας δεν θα την παρει γιατι εχει την ελευθερη επιλογη να μην το κανει και δεν εχει καμια υποχρεωση να εξηγησει σε κανενα κλοδανο μαιντανο σφουγγαροκολαριο τον λογο !

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λέει γι'αυτό ο "ποιητής" ;